Új lesifotók Selenáról & egyéb apróságok
Szandi*, 2016, okt 18

FRISSÍTETT BEJEGYZÉS!

Halihó! Most már nem titok, hogy kedvencünk ismét egy rehabilitációs központban van, ugyanis próbálja leküzdeni a lupusz mellékhatásait, a szorongást és a depressziót. A múlt héten kimozdult, két hónap után akkor láthattunk róla először képeket, azonban a mai napon ismét napvilágott látott 40 fotó, melyeket a szemfüles paparazzók készítettek Selenáról, a Tennesseeben lévő kórház udvarán, még 13-án. Az énekesnő mellett még láthatunk egy másik nőt is, aki ott dolgozik a központban, illetve távolról néhány másik beteg is megtekinthető. Páran kiszúrták a kedvencünk kezén a tapaszokat, valamint azt is, hogy cigizik, az utóbbit már nem először láthatjuk, így ezen nem kell meglepődni. Az összes fotó megtekinthető már a galériánkban!
Frissítve 2016.10.19: A tegnapi hírt megcáfolnám, miszerint Selena volt az, aki cigizett, ugyanis ide kattitva láthatjátok a fotón, hogy a Selenával szemben ülő nő az, aki dohányzik!

   

A lesifotók mellett még megjelent néhány apróság, ezeket osztanám meg most veletek. Selena sminkese, Hung Vanngo posztolt egy eddig nem látott képet a kedvencünkről, amely az idei Marie Claire fotósorozatából való. Emellett még egy interjúban is szólt néhány szót Selenáról: “Selenától tanultam meg, hogy mindig önmagát adja. Posztolt egy videót magáról, amint épp hamburgert eszik.”

ureskep ureskep ureskep

És a két utolsó hír pedig a Hands To Myself dalhoz kapcsolódik, ugyanis a napokban Adam Levine, Caspar Lee és Anna Kendrick próbálták elénekelni egy interjú során, ide kattintva meg is hallgathatjátok ezt. Emellett a Dancing with the Stars műsorban Jana Kramer és Gleb Savchenko erre a számra táncoltak, véleményem szerint nagyon jóra sikeredett a fellépésük, nekem elnyerte a tetszésem, Jana a végén még nyilatkozott is erről egy kicsit: “Selena Gomez ‘Can’t Keep My Hands To Myself’ dalára táncolunk, és az a videoklip annyira szexi. Segít abban, hogy azt gondoljuk, hogy az igazából mi az élő verzióját adjuk elő a klipnek. Ha eljátszhatom azt, hogy valaki más vagyok, sokkal könnyebben megy a tánc.” Ide kattintva ti is megnézhetitek a produkciót.