Régi/új fotók, videók és jelölések
Szandi*, 2016, okt 26

Sziasztok! Mivel az elmúlt néhány napban Selena nem mozdult ki, ezért ismételten kevés volt a hír, azonban megjelent négy eddig nem látott fotó, és néhány egyéb apróság, melyeket most össze is gyűjtöttem ebbe a bejegyzésbe. Elsőként a Share a Coke kampány fotózásáról osztott meg Selena sminkese, Hung Vanngo egy lenyűgöző fotót, melyet később az énekesnő egyik stylistja, Chris Classen is feltöltött. Emellett a The Big Short, avagy a Nagy Dobás című film forgatásáról is napvilágot látott egy kép, Selena nagyon kis ideig szerepelt az Oscar díjas filmben, a képen Richard Thaler közgazdásszal láthatjuk, aki nagyon sokat segített a kedvencünknek, hiszen olyan dolgokról kellett beszélnie, amiről nem sokat tudott. Idén májusban Selena különleges vendég volt az Inside Amy Schumer sorozatban, melyből most egy csodaszép jelenetkép került fel az internetre, ezt már el is érhetitek a galériánkban. A képek sorát pedig egy rajongói fotóval zárnám, mely már régebb készült.

CvVEBlYXEAA3o0m.jpg BigShortBTS001.jpg CvjmRyAWEAQrMUX.jpg CvgvEFdXYAA7nDs.jpg

A fotók mellett még néhány videóval is tudok nektek szolgálni. Először is Brazíliában jelent meg egy 31 másodperces Pantene reklám, ez még Selena legelső kampányából való. [itt] Emellett néhány órával ezelőtt Dove Cameron színésznő és énekesnő hallgatta a Hands To Myselfet [itt], melyet egyébként a Kings of Leon is feldolgozott a múlt héten. [itt] Bella Hadid és Hailey Baldwin az I Want You To Know-ra táncoltak az öltözőjükben a mai nap folyamán, a videókat elérhetitek a linkekre kattintva. [itt]

Niall Horan gőzerővel promotálja a This Town nevezetű kislemezét, ami egy hónappal ezelőtt jelent meg, és ezúttal Ellen DeGeneres műsorába látogatott el, ahol a “Who Would You Rather?” játék keretein belül szóba került Selena is. Ellen próbálja megtalálni a megfelelő párt Niallnek, így képeket mutogatott neki két hírességről, neki pedig döntenie kellett, hogy melyiket választja. Elsőként Demi Moore és Selena között, később Demi Lovato és Selena, majd Selena és Diane Keaton között kellett választania, az első két esetben a kedvencünkre voksolt, lentebb a videót is megtekinthetitek, 1:25 perctől kerül szóba Selena. Niall és a kedvencünk egyébként nagyon jó viszonyt ápolnak egymással, hónapokkal ezelőtt pletykák is folytak arról, hogy randiztak, de mindössze csak barátok.


Szavazások: Az elmúlt időszakban Selenát több díjátadón is jelölték, több kategóriában is, bizonyára mindannyian szeretnénk, hogy nyerjen, ezért összegyűjtöttem a jelenlegi jelöléseket, illetve a szavazási módszereket is, mindenképp voksoljatok a kedvencünkre minden nap, hogy újabb díjakat zsebelhessen be!

MTV EMA – Legjobb Pop Előadó – szavazok
American Music Awards – Kedvenc női előadó – pop/rock, Év előadója – ha szavazni szeretnél, a következőket tweeteld: @SelenaGomez Favorite Female Artist – Pop/Rock #AMAs
@SelenaGomez Artist of the Year #AMAs

A mai naptól kezdve jelölhetjük a kedvenceinket a People’s Choice Awards-on, Selena már három kategóriába került be, és ha sokan szavazunk rá, akkor már jelölést kap, és ha minden jól megy, akkor díjra is válthatja ezeket, ide kattintva tudtok szavazni, a következő kategóriákban: Favorite Pop Artist (Legjobb pop előadó), Favorite Female Artist (Legjobb női előadó), Favorite Social Media Celebrity (Kedvenc közösségi oldalas híresség). A finalistákat November 15-én választják ki!