Gossip Cop: NEM Justin Bieber fizeti Selena kezelését & Taylor Swift NEM hagyta el őt
Szandi*, 2016, okt 30

Sziasztok! A napokban összesen két cikk jelent meg, mindkettőt a Gossip Cop nevezetű oldalra tették közzé, és mindkettőben néhány pletykát cáfolnak meg. Mostanság elkezdtek arról pletykálni, hogy Justin Bieber fizeti Selena kezelését, hogy a kedvencünk újra visszafogadja őt, emellett pedig arról is beszéltek, hogy Taylor nem is törődik már Selenával, mióta bevonult egy rehabilitációs központba. Én magam is úgy vélem, hogy annak ellenére is, hogy mindössze csak belső források beszélnek, én nem hinném, hogy igaz lenne bármelyik hír is, kétlem, hogy Justin fizetné Selena kezeléseit, tekintve, hogy az énekesnő is simán megengedheti ezt magának, továbbá szerintem Tayloros állítás sem igaz. Épp ezért úgy döntöttem, hogy mindkét cikket lefordítom, hogy tisztában legyetek ti is azzal, hogy a pletykáknak nincs valóságalapja. Lentebb már olvashatjátok is őket!

Justin Bieber NEM fizeti Selena kezelését

Justin Bieber NEM fizet azért, hogy Selena Gomez rehabon tölthesse az idejét, megcáfolva ezzel a jelentéseket. A Gossip Cop most exkluzívan elárulja az igazat. Rájöttünk, hogy az egészet csak kitalálták.

Ahogy a Gossip Cop azt már megjegyezte, Gomez kezelésre szorul a lupusza és a mentális egézségével kapcsolatos problémái miatt, egy egézségügyi központban kezelik Tennessee-ben. Most az MTV UK azt kérdezi, hogy “Justin Bieber fizetett azért, hogy Selena Gomez rehabon maradjon?” Azt írják, hogy “Úgy tűnik Justin még mindig szeretné Selenát az életébe, és a jelenlegi kezelését is ő fizeti, miután lemondta a Revival turnéjának további dátumait és szorongás, depresszió, pánikrohamok miatt kezelik.”

A történetet egy brit búlvárlap találta ki, és az MTV most idéz egy úgynevezett “forrás”-tól, azt mondván: “Már több százezret fizetett, a magánrepülőktől kezdve a közelmúltban lévő kezeléséig. Így próbál az életében tartózkodni, és így kevésbé érzi magát bűnösnek, amiért átverte Selenát.”

Az nincs elmondva, hogy Bieber hogyan “verte át” Gomezt, de az MTV-nek még mindig kérdéses, hogy ez az “aranyos Jelena hír igaz-e.” Nos, hát nem. Az énekesnőhöz közeli forrás árulta el exkluzívan a Gossip Cop-nak, hogy hamis az a hír, miszerint Bieber bármit is fizetne Gomez-nek.

Taylor Swift NEM hagyta el Selena Gomezt

Taylor Swift NEM hagyta el Selena Gomezt, amiért bejelentkezett egy rehabilitációs központba, megcáfolva egy búlvárlap hamis jelentését. A Gossip Cop exkluzívan kizárja ezt az állítást, elmondják nekünk, hogy nem igaz!

Az elmúlt néhány hónapban, Gomez kezelésen vett részt egy Tennessee-ben lévő rehabilitációs központban, ahol a depressziót és egyéb lupusszal kapcsolatos mellékhatásokat kezelnek. Egy úgynevezett “forrás” mondja egy magazinnak, hogy “Selena nagyon sokat küzd az érzelmeivel, Taylor Swift pedig kihagyta ezt a dolgot. Selena úgy érzi, hogy mindenki elhagyta őt, abban az időszakban, mikor szüksége van rájuk.”

A búlvárlap kétes bennfentese továrra is azt állítja, hogy Taylor nagyon önző ember, és egyáltalán nem áll szándékában meghallgatni Selena problémáit. Azt is hozzátette, hogy ha nem Taylorról van szó, akkor őt nem érdekli. Azonban egy biztos forrás elárulja nekünk, hogy Taylor folyamatosan tartja a kapcsolatot Selenával és a fenti állítások nem igazak.