Régi/új fotók és videók
Szandi*, 2016, okt 31

Sziasztok! Az elmúlt néhány órában új képekkel gazdagodtunk, ugyanis a világhálóra felkerültek olyan fotósorozat képek Selenáról, melyeket ezelőtt nem láthattunk. Az első fotó a The Hollywood Reporter magazin számára készült még júliusban, a címlapon a kedvencünket Kevin Hart és Kevin Systrom oldalán láthattuk. A júliusi szám pontosan Selena születésnapján debütált idén, most pedig egy eddig nem látott képet töltöttem fel a galériánkba a fotósorozatból.
Idén az énekesnőt hatalmas megtiszteltetés érte, ugyanis nagy álma volt az, hogy egyszer szerepeljen a Saturday Night Live műsorban, az álma pedig valóra is vált, mivel összesen három dallal léphetett fel januárban, a Hands To Myselfet, a Good For You-t és a Same Old Love-ot adta elő, ezzel promotálva a nagysikerű Revival albumát. Megszokott, hogy a fellépőkről készítenek egy fotósorozatot is, ez pedig Selena esetében is így volt, most pedig összesen 4 kép jelent meg, sajnos ezeken vízjel található és a minőségük sem túl jó, de ettől függetlenül a kedvencünk csodásan néz ki, mint mindig.
A képek sorát pedig egy rajongói fotóval zárnám, ugyanis egy lány visszaemlékezett arra az alkalomra, mikor Selena kimozdult a rehabilitációs központból, és október 8-án a Texas Roadhouse nevezetű étterembe látogatott. A közös képük mellé még azt is hozzátette, hogy Selena 150 dollár borravalót hagyott neki, ami nagyjából 42.460 forintnak felel meg.

2016THRShoot004.jpg CPI6083100053M.jpg CPI6083100052M.jpg 14677405_1190313797715735_453370807825989632_n.jpg

A képek mellé még három videó társul. Mivel ma van Halloween, ezért rengeteg híresség beöltözik, és bulizik. Zedd sem tette ez másként, az I Want You To Know-ra szórakozott, a Selenával közös dalára, és azt is hozzátette, hogy mindannyian szeretjük Selenát, a rövid videót ide kattintva tudjátok megtekinteni. Az énekesnő 2012-es Halloweenjéről is megjelent egy eddig nem látott felvétel, Ashley Benson társaságában látható, a Spring Breakers című filmjük forgatási szünetében készült, kattintsatok ide! Brie és Nikki Bella ikertestvérek, s mindketten bírkózással foglalkoznak, a minap nyilatkoztak Selenáról, mondták, hogy mexikói, és, hogy talán ő az elveszett harmadik testvérük, és ha esetleg egy testőrre lenne szüksége, vagy bármi egyébre, akkor nyugodtan szóljon. [videó]