Felfrissült a galéria!
Szandi*, 2016, nov 05

Szép hétvégét mindenkinek! A kedvencünkről még mindig nincs hír, de ennek ellenére szerettem volna tevékenykedni az oldalon, ezért úgy döntöttem, hogy készítek egy új kinézetet a galériába. Az alap nem saját, mindössze a képeket és a színeket cseréltem le, sajnos a galéria design elkészítésében/bekódolásában még nem vagyok annyira jó, de úgy gondoltam, hogy azért jól jönne már oda is egy kis változás. Ezúttal a V magazin fotósorozatát választottam ki, mely még tavaly februárban készült róla, Selena pedig minden egyes képen csodásan mutat, ha esetleg nem láttátok még a megjelent képeket a fotósorozatból, akkor ide kattintva mindenképp tekintsétek meg őket!

A múlt héten szintén tevékenykedtem a galériában, az egyéb képek kategóriában eléggé össze-vissza voltak a dolgok, ezért próbáltam egy kis rendet teremteni és létrehoztam egy újabb kategóriát, ahova a közösségi oldalas fotókat töltöttem fel, ez idáig több, mint 6500 fotót jelent, de a későbbiekben még bővülni fog ez is. Ennek a kis frissítésnek köszönhetően már több, mint 100.000 kép tekinthető meg nálunk, és persze igyekszünk minden régebbi képet feltölteni, hogy mindent megtalálhassatok egy helyen.

Ha már szóba került a galéria, akkor azt is leírnám, hogy a napokban 4 fotó jelent meg, melyeket ezelőtt nem láttunk, s ezeket is feltöltöttem már a nekik megfelelő albumba. Az első képet Hung Vanngo, Selena sminkese osztotta meg, ez egy promóciós kép a Share a Coke kampányhoz, és ezelőtt csak egy plakáton láthattuk. A másik fotó a Revival turné fotósorozatából való, több képet is láthatunk rajta, viszont egy közülük teljesen új, Halottak napja alkalmából került fel az internetre. A harmadik képen Selenát Marece Williams társaságában láthatjuk, ez azon a napon készült, mikor hivatalosan is elkezdték a Revival turné próbáit. És végül, de nem utolsó sorban pedig egy ismeretlen fotósorozatból kaptunk egy képet, ehhez hasonlókat már láthattatok, ha mégsem, akkor itt és itt tudjátok megnézni őket.

CwKN9UiWAAEG3WY.jpg CwMHQauVUAA45GM.jpg CwW88TLXcAAXXoL.jpg RaresShoot.jpg

A bejegyzésemet pedig egy nagyon cuki videóval zárnám, mely a Same Old Love videoklipjének forgatásán készült kedvencünkről, egy szellem kereső alkalmazással szórakozott, kattintsatok ide, hogy láthassátok.