Hillary Clinton megemlítette Selenát egy esszében
Szandi*, 2016, nov 09

Sziasztok! Ez a bejegyzés talán annyira nem kapcsolódik Selenához, viszont amikor megláttam, úgy döntöttem, hogy írok erről az oldalra, hiszen a lenti idézet, talán még egy kis erőt is fog nyújtani a látogatóknak. Mostanában minden az amerikai választások körül forgott, Donald Trump és Hillary Clinton kampányoltak azért, hogy Amerika elnökei lehessenek. Hillaryt nagyon sok híresség támogatta, köztük napjaink egyik legnagyobb énekesnője, Lady Gaga is. Clinton szerette volna tudatni az emberekkel, hogy a zenei pályán munkálkodó nők is nagyon fontosak. A Billboard magazinnak írt egy kis esszét, ebben számolt be arról, hogy mostanában nagyon sokat hallgatta a női előadókat és lenyűgözi őt, hogy mennyi időt és energiát belefektetnek abba, hogy a karrierjüket építgessék, folyamatosan énekelnek, dalszövegeket írnak, aztán egyre jobbak és jobbak lesznek. Valami különlegeset adnak át az embereknek, a dalaik segítségével jobban megismerhetjük őket. Az esszét egy szép kis gondolattal zárta, melyben a kedvencünket is megemlítette, ezt a részletet le is fordítottam nektek.

Abban reménykedem, hogy a nők és a lányok világszerte hallani fogják ezeknek az előadóknak a hangját, megismerik a történetüket és úgy fogják érezni, hogy nekik is több lehetőségük van az életben. Talán magukra ismernek ezekben a nőkben. Talán inspiráltak lesznek ahhoz, hogy nagyobb fontosságát érezzék annak, hogy elérjék az álmaikat. Talán kicsivel magabiztosabbak lesznek és hangosabban fognak beszélni, mert pontosan ezt tenné Gaga, és Missy, és Brittany, és Tori, és Selena, és Demi, és Kelsea, és Lana, és Ally és Normani, és Lauren, és Camilla, és Dinah és Loretta.

Bizonyára tudjátok, hogy sajnos Hillary Clinton nem nyerte meg a választást, emiatt nagyon sokan kikészültek, köztük a Selenatorok is, hiszen Donald Trump nem nevezhető a legjobb embernek, például a mexikóiakkal is problémái vannak, mint tudjuk, Selena is az. A rajongók visszaemlékeztek arra a pillanatra, mikor a kedvencünk a Jingle Ball keretein belül lépett fel, a legújabb amerikai elnök fia pedig bedugta a fülét, vele együtt pedig a támogatói is, ezzel kifejezve az ellenszenvét. Egy interjú során már az énekesnő is beszólt Trumpnak, elmondta, hogy egyáltalán nem érdekli őt a véleménye, és büszke arra, hogy mexikói lehet.

Néhányan egyébként leírták a papírra, hogy ők legszívesebben kit szeretnének az Egyesült Államok elnökének és olyanok is voltak, akik Selenára voksoltak.