Selena Ismét a 13 Reasons Why stábjával vacsorázott
Szandi*, 2016, nov 23

Mint azt tudjátok, a kedvencünknek véget ért a kezelése, és már meg is jelent a nyilvánosság előtt. Tegnap este számoltam be arról, hogy 21-én egy vacsorára ment a 13 Reasons Why sorozat stábtagjaival, ugyanis ő a sorozat egyik főproducere, és a forgatásokat pedig lassan befejezik. A vacsora miatt San Rafaelbe utazott Selena, de nem egyedül, ugyanis vele volt a kistestvére, Gracie is, és előkerült egy nagyon édes közös kép róluk, mely a vacsora során készült, ehhez pedig társul két videó is, melyet ide és ide kattintva tudtok megnézni.
Tegnap Selena ismét egy vacsorára ment a stábbal a Sol Food nevezetű étkezdébe, és ekkor egy újabb rajongónak sikerült elcsípnie őt, melyről persze boldogan számolt be az Instagram profilján is, illetve egy Twitteres rajongói oldal szerkesztője kérdezte meg, hogy milyen volt Selena, a rövid beszélgetést pedig le is fordítottam. Az este folyamán az egyik rajongójának az álmát is sikerült valóra váltania, ugyanis a lány nagyon szereti a 13 okom volt című könyvet, az édesapja pedig aláíratta a könyv belsejét a kedvencünkkel. Ezt az édes pillanatot meg is örökítették, videó formájában töltötték fel Instagramra, kattintsatok ide, hogy ti is láthassátok! “Ne engedd senkinek, hogy ellopja a ragyogásod. Szeretve vagy.” – írta a kedvencünk a könyvbe.

 Cx7-ik-XEAIRk6o.jpg ureskep ureskep

Rajongó: Nagyon-nagyon édes volt!! Folyamatosan édesnek hívott és nagyon kedvesnek. Ez a kép mindenhová kikerül, őrület, de én voltam az egyetlen, akinek sikerült képet készítenie.
Szerkesztő: Úristen, nagyon örülök neked!! Úgy viselkedett, mint aki boldog, vagy…?
Rajongó: Igen, nagyon boldog volt, nevetett, meg minden. Vacsorázni volt néhány emberrel akivel együtt dolgozik egy Netflix sorozatot, de igen, úgy tűnt, hogy jól van.

Selena és a stáb egymást egyébként egy közös felsővel ajándékozta meg a vacsora során.