Selena visszatért Instagramra, Hálaadás a családjával & egyebek
Szandi*, 2016, nov 25

Sziasztok! A tegnapi napon ünnepelték Amerikában a Hálaadást, és ennek alkalmából Selena elhagyta a 13 Reasons Why forgatásait, hogy a családjával lehessen. Az estéről Harper Grace osztott meg két fotót a Twitter oldalán, melyen Selena mellett még láthatjuk az édesanyját, Mandyt is, valamint az egyik nagyon jó barátnőjét, Samantha Droke-ot is. Mindannyian tudjuk, hogy Selenának a rajongói is rendkívűl fontosak, és nagyon hálás nekünk. Néhány órával ezelőtt három hónap után ismét használatba vette az Instagramját és egy közös fotót osztott meg a rajongóival, mely a Stars Dance turné egyik állomásán készült, ehhez pesze társult egy nagyon szép szöveg is:

Nagyon sok dolog van, ami miatt hálás lehetek ebben az évben… Ez az évem volt az eddigi legnehezebb és egyben az egyik legnyereségesebb is. Végre megvívtam azt a csatát, miszerint ‘túl kevés vagyok’.  Csak próbáltam visszaadni azt a szeretetet, amit ti srácok adtatok nekem már évek óta, és megmutatni, hogy mennyire fontos az, hogy vigyázzak RÁTOK. Kegyelemből hit által. A kedvesség mindig győz. Szeretlek titeket srácok. Isten áldjon!

A híres modell, Adriana Lima ki is fejezte Selena iránti támogatását és hozzászólt a megosztott képhez: “Látom a ragyogásod, látom a tiszta szíved. Mindig is küldeni fogom a pozitív energiát. A legjobbat érdemled. Tied a támogatásom.” A fotót egyébként többek közt Bella Hadid, Hailey Baldwin, Josephine Skriver és Theresa Marie is bekedvelte.

   ureskep

Mindezek mellett még a vasárnapi American Music Awardsról jelent meg egy fotó a színfalak mögül, Selenával láthatjuk még az unokatestvérét, Priscilla DeLeont is. A bejegyzést pedig két nyilatkozattal zárom, Lady Gaga és Kesha is szólt néhány szót Selenához kapcsolódóan.

 ureskep ureskep ureskep

“Nem muszáj mindig úgy tenned, mintha boldog lennél azért, hogy sikeres légy, a legfontosabb az, hogy minden rendben legyen odament. Nagyra tartom őt. Mint előadók, nem szeretnénk csalódást okozni az embereknek. Úgy gondolom, hogy nagyon bátor volt tőle, hogy kiadta ezt magából.” – Lady Gaga

“Selena is egy úttörő. Mindenki az, aki képes harcolni és kijönni úgy, hogy mosolyog és boldog.” – mondta Kesha a reptéren egy paparazzónak