Hamisnak bizonyultak a pletykák Selena új albumának címéről!
Szandi*, 2016, nov 28

Sziasztok! Hétvégén kissé felrobbant az internet, mikor sokan azt hitték, hogy tényleg kiderült Selena új albumának a címe. Az egész úgy kezdődött, hogy az énekesnő diszkográfiájára rákeresve megjelent az albumok között egy teljesen új cím, melyről ezelőtt nem hallottunk még, név szerint Incendios. Ez egy spanyol szó, mely magyarul tüzet jelent. Nagyon sokan azt hitték, hogy ez lesz Selena új albumának a címe, de nekem túl furának tűnt az, hogy csak úgy egyik napról a másikra a nyilvánosságra hozzák ezt, ezért kicsit kutakodtam és rájöttem, hogy az egész valószínüleg csak egy félreértés lehetett, ugyanis jövő hónapban jelenik meg egy Conchita nevű spanyol énekesnőnek a legújabb lemeze, mely ezt a címet viseli, így ez az egész csak egy félreértés lehetett, mivel már el is tűnt Selena diszkográfiájából ez.  Egy héttel ezelőtt a The Story Rares-nek tették fel a kérdést, hogy a közeljövőben fog-e megjelenni valami újdonság Selenától, mire ő azt válaszolta, hogy lassan újra elkezdi az énekórákat, de egyelőre nem esett szó arról, hogy kiadna valamit. Addig is összegyűjtöttem az eddigi infókat, amiket az új albumról tudni lehet.

Selena a Revival turnéja mellett még elkezdett akkoriban az új albumán is dolgozni. Június 24-én este jelentette be Twitteren, hogy hetekig stúdiózott, és nagyon közel állunk már az új koronghoz, melyet egyelőre csak #SG2-ként említünk, ugyanis így nevezte az énekesnő, mivel ez lesz a második szólóalbuma az Interscope kiadónál. A kedvencünk szintén ezen az estén változtatta meg a profilképét feketére ezen a közösségi oldalon, és sokak szerint ez is kapcsolódik az albumhoz. Az első ízelítőt áprilisban kaptuk az albumról, mikor Selena a kocsiban hallgatta a barátaival a Feel Me-t, Snapchatjén pedig meg is osztott egy részletet. Ezt követte egy újabb részlet, márciusban, mivel az Instagramon megjelent egy új funkció, így már 1 perces videókat lehetett feltölteni, és mivel Selena a legkövetettebb személy, lehetősége volt arra, hogy ő legyen a legelső, aki ezt kipróbálja, így betekinthettink a stúdióba és hallhattunk egy kis dalrészletet, melynek a címe Pose, ez az információ a SoundCloudról szivárgott ki. [meghallgatom] Májusban kezdetét vette a Revival turné és végre hallhattuk elejétől a végéig a Feel Me-t, mely még azóta sem került fel sehová, így egyelőre csak a koncerten készült felvételeket kell hallgatnunk, viszont a stúdió verzióból is kiszivárgott már néhány apró részlet, ezeket a számokra kattintva meghallgatjátok, a magyar dalszöveget pedig itt tudjátok elolvasni. [1, 2, 3] Mindezek után nagy volt a csend az album körül, aztán a kedvencünk júliusban, a manilai koncertjének színfalai mögött ismételten használatba vette a Snapchatjét, így kaptunk egy újabb részletet. A pletykák szerint a dal címe Stained By You, vagy Unstable. [videó] Végül pedig azt is tudjuk, hogy Selena felénekelte DJ Snake és Justin Bieber slágerét, a Let Me Love You-t, hogy ez felkerül-e az albumra, az még kérdéses. [1, 2]

A The Story Rares is megosztott néhány hónapja néhány apróságot az albumról, ezeket el is olvashatjátok:

Rajongó: Mondj valamit a zenéjéről!
TSR: Például?
Rajongó: Mikor jön ki a Feel Me, mikor láthatunk új dolgokat, és, hogy milyen.
TSR: Nem tudom, hogy hivatalosan ki fogja-e adni a Feel Me-t. Az új dalokkal kapcsolatban már adtam utalásokat a dalszövegre, de nem posztolhatok részleteket. Nagyon sok dalnak az írásában köreműködött, és azon dalok alapján, amelyeket hallottam, az összes személyes.

Rajongó: Az új dalokat szereted jobban, vagy a Revival-on lévőek a jobbak?
TSR: Dalszöveg szempontjából az újakat.

Rajongó: Van olyan dal, amelynek ő az egyetlen írója?
TSR: Egy, de valószínüleg átdolgozzák, ha kiadják.

Rajongó: Lassúak a dalok, vagy Stars Dance ritmusúak?
TSR: Még több Good For You/Perfect/Cologne hangzás. Ezek arra vonatkoznak, amelyeket hallottam, egyébként. Nagyon sok dalt vett fel, szóval eléggé korai megmondani, hogy melyik jelenik majd meg.

Rajongó: Tudsz már címeket?
TSR: Igen, de nem mondhatom el.

Rajongó: Van már dal Justin Bieberről?
TSR: Igen, lol.

Rajongó: Az új dalok is annyira nyitottak, mint amilyen a Revival album volt?
TSR: Még nyitottabb.

Az információk nagy részét már olvashattátok az oldalon, azonban úgy gondoltam jobb, ha egy bejegyzésben is megjelennek. Sokak szerint az új album jövő év elején jelenik meg, viszont még semmi biztosat nem tudunk, de előbb-utóbb minden kiderül!