Selena első interjúja a visszatérése után & mások nyilatkozata róla
Szandi*, 2016, dec 01

Kedvencünk ugyan a visszatérésekor megjelent egy nyilvános eseményen, interjút mégsem adott, csupán a beszéde során hallhattuk őt, azonban a Thrive Global nevezetű oldalra került ki egy rövid interjú vele, melyben most nagyon egyszerű dolgokról beszél, ezek kapcsolódnak az egészségéhez és az önbizalmához. Hogy pontosan milyen válaszokat adott ezekre a kérdésekre, azokat már lentebb el is olvashatjátok!

Thrive Global: Mi az első dolog amit teszel, miután kikelsz az ágyból?
Selena: Vizet iszom, nyújtok és veszek egy mély lélegzetet.
Thrive Global: Mi ad neked energiát?
Selena: Az egészségem fenntartása (mentálisan, fizikailag, érzelmileg), és új dolgok megtanulása.
Thrive Global: Mesélj a telefonoddal való kapcsolatodról. Veled alszik?
Selena: Nemrég tartottam 90 nap szünetet. Ez idő alatt nem volt nálam a telefonom. Ez volt a legfelfrissítőbb, legnyugtatóbb, legfiatalítóbb érzés. Most csak nagyon ritkán veszem fel a telefonom és korlátozott az emberek száma, akik elérhetnek engem.
Thrive Global: És mi a helyzet az emailekkel?
Selena: Semmi. Jobban szeretem intézni a dolgokat telefonon keresztül!
Thrive Global: Váratlanul kapsz 15 perc szabadidőt egy napon, mit kezdesz vele?
Selena: Önmegerősítést szerzek a konyhában, vagy szundikálás közben.
Thrive Global: Mikor érezted legutóbb azt, hogy kiégtél?
Selena: Három hónappal ezelőtt, mielőtt szabadságot vettem ki, hogy magammal foglalkozzak.
Thrive Global: Ossz meg egy idézetet, amely erőt ad neked a nehéz időkben.
Selena: “Nem az vagy, ami veled történt, hanem az, amit választottál, hogy lenni szeretnél, azután, ami történt veled.”

Priyanka Chopra indiai színésznő szintén ennek az internetes magazinnak adott egy interjút, melyben Selena American Music Awards-on elhangzott beszédéről szólt néhány szót. Emellett a TIME magazin minden évben kiválasztja az év emberét, a The Real beszélgetős műsor egyik műsorvezetője, Adrienne Bailon pedig elárulta, hogy szerinte Selena megérdemli ezt a díjat. Hogy a két színésznő mit nyilatkozott, azt már el is olvashatjátok.

“Selena Gomez nagyon inspirált engem az American Music Awards-os beszédével, amit a hétvégén adott. Azt mondta, “Ha össze vagy törve, nem muszáj összetörtnek maradnod.” Azt hiszem ez egy olyan perspektíva, amelyből tanulhatunk és erőt nyerhetünk belőle, mikor olyan szituációkba kerülünk, ami teszteli a szívünket, elménket, testünket, és a jóllétünket. Tudni azt, hogy nem muszáj összetörtnek maradnod, megerősít.” – Priyanka Chopra

Ez nagyon random lesz, de én nagyon-nagyon szerettem Selena Gomez beszédét az AMA-n. És főként azért választom őt, mert úgy gondolom, hogy a számomra, és mindenki számára egy üzenetet közvetít, egy sokkal jobb üzenetet, olyan emberek számára, akik dolgokon mentek keresztül, emberek, akik megerősítést keresnek, vagy úgy érzik, hogy amit a siker jelent másnak, nem biztos, hogy nekik is azt jelenti. A boldogságod az igazi sikered, hogy jó az elméd és a szíved. Imádom amit mondott. “Azt hiszem nyugodtan mondhatjuk, hogy mindannyian ismeritek az életem, akár tetszik, akár nem. Le kellett állnom, mert mindenem megvolt, és teljesen össze voltam törve legbelül.” A kedvenc dolgom, amit mondott, az, hogy amikor rájössz, hogy valami baj van, vagy nem érzed magad teljesnek, teljesen rendben van az, hogy arrébb állj és rendbehozd. És az is tetszett, amikor mondta, hogy ha egy összetört helyen találod magad, nem muszáj ott maradnod. Ez nagyon sokat jelentett, és remélem, hogy mikor a fiatalok nézik őt, – mert ő nyilvánvalóan nagyon ikonikus sok ember számára, úgy nőttek fel, hogy nézték őt a Disney Channelen és minden mást is figyeltek, amit tett, – ők is odébb lépnek és azt mondják, hogy “Ha ő odébb tudott lépni és erre rájönni, akkor nekem is menni fog.” Ez egy nagyon jó üzenet, és a hírnév semmit nem ér boldogság nélkül. – Adrienne Bailon