Fotók és nyilatkozatok
Szandi*, 2016, dec 09

Sziasztok! Az elmúlt néhány napban ismét nagyon csendes volt minden Selena körül, így semmi érdemleges hírrel nem tudtunk szolgálni nektek, azonban most összegyűlt néhány fotó, illetve rövid nyilatkozatok is, s ezeket hoztam most el ebben a bejegyzésben. Képekből nincs túl sok, mindössze 3 jelent meg, az egyiket a Louis Vuitton igazgatója, Nicolas Ghesquière posztolta az Instagram oldalára, ez még a Series 5 kampány fotózása idején készült, ahol Selena volt az egyik reklámarc. A következő fotót Ashley Cook osztotta meg a közösségi oldalán, a Selena, az ő, és még egy másik lány lábát láthatjuk, ehhez csatolt egy nagyon szép megjegyzést is, melyet lefordítottam: “Találd meg az embereid, és ne próbáld meg feladni. Harcolj, higgy, és úgy szeress, mintha a mindenség függne tőle. Adj, aztán adj többet. Szeress, és aztán szeress még tízszer többször. Állj az embereid mellett. Állj pontosan ott, ahol vagy, és add oda mindened, amid van. Máshogy nem éri meg élni az életet.” A harmadik fotó pedig Mandytől, Selena édesanyjáról származik. Akik olvasták, vagy hallottak a 13 Reasons Why könyvről, tudják, hogy 13 kazetta áll a középpontban, a napokban pedig Mandyt, a sorozat forgatásai alatt szintén egy kazettával ajándékozták meg, ezen egy régi felvétel hallható Selenáról, amint épp énekel. Minden fotó megtalálható már a galériában.

LVSeries5BTS004.jpg InstagramCook027.jpg CzHjr5qXAAAhT14.jpg 

A fotók mellett még megosztanék három nyilatkozatot is. Az elsőt Justin Tranter mondta egy rádiós interjú során, aki már nagyon sokat segített Selenának a dalai létrehozásában, köztük a Good For You-ban is, de az egész Revival albumból is alaposan kivette a részét. Elárulta, hogy a GFY megalkotása eléggé sok problémával járt, mivel kellett egy rádiós verzió is, valamint meg kellett változtatniuk a hangzást is, hogy passzoljon A$AP Rocky részéhez is, és nagyon zűros volt az egész. Hozzátette, hogy Selena pontosan tudta, hogy ő kicsoda és, hogy mit szeretett volna. Nagyon sokat dolgozott azon, hogy megtalálja a megfelelő hangzást, ami illik hozzá. Justin egy és fél éve ismeri Selenát, és mindig is tudta, hogy ő mennyire jó dalszövegíró. Selena élete nem normális, ezért is ír annyit, hogy ezeket a dolgokat kiadhassa magából.
Lady Gaga is szólt néhány szót kedvencünkről az olasz Vanity Fair magazinnak, akkor került szóba Selena, amikor az énekesnő megemlítette Adele-t, akivel jó barátnők, és ő is depressziós volt, akárcsak a kedvencünk. Hogy pontosan mit is mondott, azt lentebb olvashatjátok el. Végül pedig Twitteren kérdezték Megan Puleri modellt, hogy hallotta-e a Revival albumot, mire ő azt felelte, hogy igen, és Selena egy igazi legenda.

Nagyon közel állok Adele-hoz és minden előadóhoz, akik ebben a betegségben szenvedtek. Egy nagyon mély érzés közelebb hoz minket egymáshoz, mert ahhoz, hogy kreatívak legyünk, megvizsgáljuk az érzéseinket alapos figyelemmel. Együttérzésre és szeretetre van szükségünk. Remélem, hogy nekem, Adele-nak és olyan embereknek, mint Selena Gomez, akik beszéltek erről a problémáról, megengedik, hogy az előadók új generációja legyünk, akik soha nem fognak meghalni azért, mert senki nem törődik velük. Nagyon sok fiatal előadó keményen dolgozik, és senki nem törődik velük lelkileg. Ennek véget kell vetni. – Lady Gaga