Új Pantene képek, Snapchat videók és egyebek
Lola, 2016, dec 10

Szép hétvégét mindenkinek! Néhány apróság jelent meg kedvencünkről, így úgy döntöttem, hogy ezeket összegyűjtöm egy bejegyzésbe. Kaptunk két Snapchat videót, melyek tegnap lettek feltöltve. Az egyik felvételt Selena személyi edzője, Amy Rosoff Davis készítette. A videóban Selena, Amy és Theresa boldog hétvégét kíván a követőknek. (itt) A másik felvételt Theresa Marie Mingus töltötte fel Instagram oldalára, viszont ez a videó később törlésre került.  Ebben a videóban Selena hangját lehet hallani a háttérben, ahogyan Theresanak azt mondja, hogy cuki. (itt) Továbbá a héten hoztam nektek egy bejegyzést, amiben olvashattatok arról,hogy Selena milyen rekordokat döntött meg az Instagramon ebben az évben. A napokban az Insta legtöbbet lájkolt képe elérte a 6 millió kedvelést. Ez a kép az egyik Coca Cola promóciós kép, amit még júliusban töltött fel Selena. Nem mellesleg a Kill ‘Em With Kindness videoklipje mostanra már elérte a 300 millió megtekintést az ismert videómegosztón, a YouTube-on. Illetve hónapokkal ezelőtt kaptunk néhány fotót, amelyekről akkor még nem tudtuk, hogy milyen céllal készültek. A minap kaptunk egy képet az Elle magazin által, melyen kedvencünk látható. A fénykép a Pantene 4. kampányához készült, így most már az is világossá vált, hogy régebbi fotók is a fotósorozat részei. Az eddig megjelent képek között található vízjeles is (ezek a színfalak mögött készültek), de Selena mindegyiken gyönyörűen fest.

Cqn_EF2WAAETkb_.jpg Rares182.jpg normal_RaresShoot.jpg CzT66yyWIAA_SBh.jpg

A bejegyzést pedig egy könyvajánlóval zárnám. Biztosan tudjátok, hogy Selena idén januárban leforgatta a The Fundamentals of Caring című filmet, melyben ő alakítja Dot-ot. A film 2016. június 24-én debütált a Netflixen, s a szerkesztőség elkészítette az első magyar feliratot, melyet ide kattintva lehet letölteni. A napokban rátaláltam a TFOC könyv változatára (magyar címén A gondoskodás alapjai), melynek borítója első látásra megtetszett nekem. A könyvet a Casparus Kiadó oldalán (link) 2.320 Ft értékben meg lehet vásárolni. Érdemes most megrendelni, ugyanis most 20%-kal olcsóbban megvásárolható. Olvassátok el a könyv leírását:

Jonathan Evison megalkotta a szív regényét, a valószínűtlen hősök regényét, akik minden ellenérv dacára nekivágnak Amerika útjainak, és legfőképpen egy olyan történetet, amely mély betekintést enged abba, hogy mit jelent valóban törődni egy másik emberrel. Kirobbanó energiájával és telve az abszolút szépség pillanataival, ez a melegszívű és ihletett regény az élet szörnyű csapásait és mérhetetlen ajándékait teszi mérlegre. A gondozásról szóló kézikönyvek nem készítették fel Bent arra, hogy hogyan bánjon Trevvel, a kerekesszékhez kötött szarkasztikus tinédzserrel. Vagy hogy mi fog történni, ha elviszi a fiút egy hosszú utazásra, amely mindkettejük életét megváltoztatja.

A méltán népszerű könyvből Selena Gomez és Paul Rudd főszereplésével csodálatos road movie készült 2016-ban.

„Gyengéd és szívfacsaró, ugyanakkor meglepően vicces.”
The Washington Post, Az év könyve 2012

„Johnathan Evison tehetséges mesélő, elképesztő humorérzékkel és fáradhatatlan empátiával az emberiség iránt, megmutatva annak szomorú, gyarlósággal telt ragyogását.”
Patrick deWitt, regény- és forgatókönyvíró

„E regény sikerének titka azt hiszem az, hogy egyszerre érzelmes ÉS pokolian vicces, ami ritka és felvillanyozó keverék.”
Ben Loory, író

Két fajta borítóval kapható a könyv. A legtöbb helyen a második borítóval lehet megvásárolni a könyvet.

b16.jpg 1275727.jpg  
Mellesleg augusztus végén Szandi* készített egy exkluzív interjút Rob Burnett-tel, aki a The Fundamentals of Caring film rendezője. Ha érdekel az interjú itt el tudod olvasni.