Néhány fotó, videó és rövid hír
Szandi*, 2016, dec 12

Sziasztok! Az elmúlt napokban mindössze néhány fotó, és ehhez kapcsolódó videó gyűlt össze, valamint egy hír, mely egyelőre nem került megerősítésre, ezeket osztanám meg most. Először is visszatérnék Lola szombati bejegyzésére, amelyben beszámolt arról, hogy végre megérkezett a Pantene 4. kampánya, ekkor megosztott egy eddig nem látott fotósorozat képet is, sajnos ez nem volt túl jó minőségű, mivel egy rajongó talált rá az Elle magazinban és fotózta le, azonban nem sokkal később, a kedvencünk sminkese, Hung Vanngo megosztotta ezt a képet jó minőségben is, így már elérhető a galériánkban. Selena itt egy Isabel Marant topot viselt, az őszi-téli Etoile kollekcióból, ehhez pedig Jennifer Fisher kiegészítőket párosított.
Szintén Lola bejegyzéséhez kapcsolódik néhány kép, ugyanis Selena személyi edzője, Amy Rosoff Davis töltött fel közösségi oldalára egy videót, melyben őt, Selenát és Theresa Mariet láthatjuk, amint szép napot kívánnak a követőknek, most ebből a videóból töltöttem fel a kivágott képeket a galériánkban. Ha a felvételről lemaradtatok, akkor ide kattintva tudjátok megnézni.

2016Pantene2Promo002.jpg075InstaVideosOthers_54.jpg 075InstaVideosOthers_09.jpg 075InstaVideosOthers_29.jpg

A tegnapi napon Selena és a barátai a Sagebrush Cantina nevezetű étterembe látogattak el Calabasasban, a rajongók pedig távolról lőttek róla néhány fotót, illetve egy videó is készült, mely ide kattintva érhető el. Szintén ezen a napon, a kedvencünk szempillahosszabbításra is ment a MIJU VAN nevezetű szalonba, a végeredményről pedig egy képet is megosztottak, bár véleményem szerint nem igazán hasonlít Selenára a képen látható lány, de a képet azért feltöltöttem a galériába. Végül pedig december 8-áról is megjelent egy eddig nem látott rajongói kép, egy pedig a 2015-ös Jingle Ballról.

2016Dezembro002.jpg InstagramOthers1184.jpg CzeXFeqXUAA-wvT.jpg CzcPNhaXEAUxqqj.jpg

Néhány órája több híroldalra is közzétételre került egy cikk, melyben arról van szó, hogy Selena egy 10 millió dolláros szerződést írt alá a Coach divatcéggel, így hamarosan lesz egy saját kollekciója, és a márkának a legújabb reklámarcává is vált. A hír még nem került megerősítésre, de reméljük, hogy igaz. Kedvencünk egyébként nemrég viselt ettől a márkától egy pólót, amint West Hollywoodban távozott a Nine Zero One szalonból, az egyik lesifotót posztolták is a Coach Instagram oldalára.