Új fotók, videó, hírek, és nyilatkozatok
Szandi*, 2016, dec 16

Sziasztok! Az elmúlt néhány napban összegyűlt néhány apróság, mely főként Selena munkásságával kapcsolatos, de vannak még egyéb információk is, mindent összegyűjtöttem most, és már olvashatjátok is. Három nappal ezelőtt Melinda Dean osztott meg egy közös fotót Selenával, mely szerintem nagyon édes lett, valamint Justin Tranter a stúdióból posztolt egy fotót róla, ez mindössze pár órája készült, csak annyit fűzött hozzá, hogy “Zene és szeretet”. Egyébként mostanában Ryan Butlertől nagyon sokat kérdeznek az albumról, ő pedig néha ad válaszokat is, múltkor például azt írta, hogy hamarosan érkezik az album, valamint, hogy szívesen dolgozna újra, az Interscope-pal és Selenával, az album kapcsán, mivel ő egy fotós, és már nem egyszer segített be a kedvencünknek. Azt is hozzátette, hogy már vannak ötletei, de ez az egész Selenán és a csapatán múlik. Az előbb említett két fotó, már feltöltésre került a galériánkba!

InstagramOthers1185.jpg Czxs-afUcAAK0rX.jpg  

Tovább folytatva a kedvencünk munkásságával kapcsolatos híreket, nagyon sokszor felvetődött a rajongók körében az a kérdés, hogy fog-e még részt venni a Pantene kampányokban, ugyanis Ronda Rousey lett a legújabb arca, ám többször is megerősítették, hogy a jövőben még nagyon sokat fogjuk Selenát is látni.
Néhány órája megerősítésre került az is, hogy a 13 Reasons Why 2017 Márciusában érkezik a Netflixre. Mint azt már tudjátok, hiszen sokszor említettem már, a kedvencünk az egyik főproducere a sorozatnak, és a forgatásokat be is fejezték már. A sorozat adatlapja már el is érhető a Netflixen, így már biztosra tudjuk, hogy tényleg 13 részes lesz, azonban arról még nincs hír, hogy egy rész nagyjából hány percet fog tartani. A leírás a következő:

Egy tinédzser lány öngyilkossága után, egy osztálytársa megtalál néhány kazettát, ami felfedi a tragikus döntésének a titkát. A best-seller könyv alapján.

Most pedig néhány nagyon rövid nyilatkozat következik. Charli XCX egy interjú során mondta el, hogy a Same Old Love az egyik legjobb dal, amit valaha is írt, míg Charlie Puth Twitteren árulta el az egyik rajongójának, hogy a We Don’t Talk Anymore az egyik exéről szól. Rob Burnett, a The Fundamentals Of Caring rendezője pedig azt írta, szintén Twitteren, hogy Selena rendkívűl keményen dolgozik, nagyon tehetséges és kedves is, ennél több pedig nem is kell.

Végezetül pedig James Corden YouTube csatornájára került fel egy videó, melyben több híresség a Carpool Karaoke során énekli Mariah Carey nagysikerű karácsonyi slágerét, az All I Want For Christmas Is You-t. Kedvencünk idén áprilisban forgatta le a sajátját, majd júniusban került nyilvánosságra, ezt ide kattintva tudjátok megnézni magyar felirattal. Valószínüleg akkor vették fel az ő részét is ebből a karácsonyi dalból, mellette még olyan hírességek is feltűnnek, mint Lady Gaga, Demi Lovato, Nick Jonas, Adele, és még sokan mások. Kattintsatok ide és tekintsétek meg!