Hivatalos: Selena lett a Coach új arca
Szandi*, 2016, dec 17

Néhány nappal ezelőtt az egyik bejegyzésemben írtam, hogy azt pletykálják nagyon sokan, hogy Selena lett a Coach márka legújabb arca, és egy saját kollekciója is lesz. Ez akkor még nem került megerősítésre, mindenki csak találgatott, ám a tegnap este végre a hírt megerősítette Selena, és a márka tervezője, Stuart Vevers is. Mindketten Instagramra posztoltak, ezután bekövették ott egymást, illetve Twitteren is. A tegnapi napot Selena a márkának szentelte, ugyanis számos promóciós anyagot gyártottak a Swim Social ügynökségnél, ebben besegített a Revival turné csapatának egy része is, Marissa Marino volt felelős a hajért, a sminket Melissa Murdick készítette, a fotós Elie Jonathan Kimbebe volt, aki két közös képet is posztolt a kedvencünkkel, melyeken láthatjuk, ahogy egymás kezét fogták, emellett pedig az énekesnő személyi asszisztense, Theresa Marie is megjelent ott. A fotózás színfalai mögül két videó is napvilágot látott, sajnos Selenát egyiken sem láthatjuk, mindössze a hangját hallhatjuk a háttérben, ezeket ide és ide kattintva tekinthetitek meg. Mint ahogy azt az előbb említettem, Selena ismét használatba vette az Instagramját, megosztott egy képet, mely a tegnap készült róla, az egyik darabbal láthatjuk, melyet ő tervezett, 2017 októberétől pedig hivatalosan is ő lesz a márka arca. A fotóhoz a következőt fűzte hozzá: “Képesnek lenni arra, hogy létrehozzak valamit, a kedvenc dolgom. Nagyon izgatott vagyok, hogy részese lehetek ennek az elképzelésnek és a Coach családnak ÉS az a megtiszteltetés ért, hogy együtt tervezhetek Stuart Vevers-szel – ahhhhh.” Minden tegnapról megjelent fotó, már elérhető a galériánkban, lentebb pedig olvashattok egy kisebb cikket, melyek a New York Times és a PR NewsWire oldalára kerültek ki, ezekből a lényeges dolgokat foglaltam össze, Selena és Stuart is szólnak néhány szót az együttműködés kapcsán.

   

Mivel Selena aláírta a 10 millió dolláros szerződést a Coach márkával, 2017 októberétől megjelenik majd a reklámokban és a közösségi oldalakon is. A Coach együttműküdik a Step UP egyesülettel, igyekszik a nőknek több önbizalmat szerezni, az énekesnő közösen fogja létrehozni az őszi kollekciót Stuart Vevers-szel, a márka tervezőjével.

“Nagyon izgatott vagyok, hogy a Coach-csal dolgozhatok, imádom a ruhákat és a kiegészítőket, amiket Stuart Vevers tervezett.” – nyilatkozta Selena, majd hozzátette: “Különösen várom, hogy megismerjem a Coach csapatát is, és, hogy a Step UP egyesület egyik támogatójává váljak.”

“És ha ez nem lenne elég, együttműködök Stuart-tal egy darabon, ami jövő ősszel fog megjelenni, ez még különlegesebbé teszi ezt nekem.”

A tervező, Stuart Vevers hozzátette: “Azért mentem bele ebbe, mert inspirálttá és izgatottá tett az a gondolat, hogy dolgozhatok egy olyan nővel, akivel úgy érzem, hogy igazán azonosulni tudok a nap végén. Azok a nők, akiknek tervezek, azok valódiak, becsületesek és rendelkeznek egy romantikus varázzsal, amely összekeveredik a király, magabiztos magatartással. Selena tökéletesen megtestesíti mindezeket a tulajdonságokat – de az a tény, hogy mindig is szerette a Coach-ot, és annyira erősen hitt a mi jótékonysági küldetésünkben, egy igazi Coach lánnyá tette őt. Egy nagy visszaállításon mentünk keresztül. Rájöttem, hogy ha az emberek tudják, hogy mit csinálunk, akkor nagyon pozitív véleményt alkotnak róla. Úgy gondolom, hogy néha ez arról szól, hogy üzenetet közvetítsünk.”