Új fotók a Revival turné időszakából & egyebek
Szandi*, 2016, dec 21

Sziasztok! Az elmúlt héten Selenáról nem volt túl sok hír, ami teljesen érthető, ugyanis visszautazott Texasba, hogy az ünnepeket a családjával töltse, erről egy kis montázst meg is osztott a nagymamája Instagramon, melyen a többi családtag mellett még a kedvencünk is feltűnik, ezt a kicsi, és nem túl jó minőségű fotót már fel is töltöttem a galériánkba. Egy rajongó Twitteren is beszámolt arról, hogy látta a kedvencünket, a Northpark nevezetű bevásárlóközpontban.

C0BIEoVWgAATQRU.jpg    

A Revival turné időszakából azonban több fotó is napvilágot látott, az elmúlt órákban és napokban. Először is a próbákról vannak új fotók, Selenát épp nyújtani láthatjuk, az edzőjével, Amy Rosoff Davis-szel, a másikon pedig egyedül a kedvencünket, egy mikrofonnal a kezében. Selena a turné termékeit is előszeretettel reklámozta, készült is a színfalak mögött egy kisebb fotósorozat róla, itt a Revival fehérneműben láthatjuk. Ez a kép egyébként már megjelent régebb, csak sajnos nagyon sok volt rajta a vízjel akkor. A turné promóciós fotósorozatából is egy újabb képünk van, mely a “Día De Los Muertos”, avagy magyarul “Halottak napja” című kisfilm forgatásán készült az énekesnőről. Augusztus 1-én Selena Tokióba utazott a csapatával együtt, mivel ott is koncertezett, a lesifotósok ekkor nagyon jó képeket készítettek róla, az asszisztense, Theresa Marie pedig egy eddig nem látottat töltött fel a napokban az Instagram oldalára, mely szintén csodásra sikeredett. Tekintsétek meg őket!

 C0HXaPSWEAAMtI8.jpg C0NQbJFXcAAXhLQ.jpg C0NPKumWEAAlw5X.jpg Cz8uHeHWEAAlGMT.jpg

Pár órája bejelentették, hogy Priyanka Chopra lett a Pantene új arca, ám hozzátették azt is, hogy ez nem azt jelenti, hogy Selenával nem fognak többet dolgozni, így megoszlik a munka, ugyanis ezentúl a kedvencünket láthatjuk különböző plakátokon és az üzletekben, míg a színésznő majd a televíziós reklámokban lesz látható. A legújabb termék késő Decemberben jelenik majd meg.

És végül pedig az új albumról lenne egy kisebb hír. Selena március 29-én osztott meg egy videót az Instagramján [katt], melyben láthattuk, hogy épp a stúdióban tartózkodik, ekkor egy dalrészletet is hallhattunk, és ezidáig annyit tudtunk róla, hogy Pose a címe, ezt a SoundCloud-on jelentették be, ám a napokban a The Story Rares megcáfolta ezt Twitteren, és próbált egy kis jelt adni, hogy mi a dal címe, és a következőt írta: “***** *****”. Selenának már van egy dala beregisztrálva, mely két szóból áll, és mindkettő 5 betűs, ez a Kinda Crazy, néhányan azt gondolják, hogy erről lehet szó, ám még nem került semmi megerősítésre.