Selena édesanyja a Karácsonyról & Coach hír
Szandi*, 2016, dec 27

Sziasztok! Mint ahogy azt már többször is említettem, a kedvencünk az ünnepeket a családjával töltötte Texasban. Ugyan ezúttal nem osztottak meg közös képeket a Karácsonyról, ez nem azt jelenti, hogy nem érezték nagyon jól magukat. Selena édesanyja, Mandy, az Instagramjára posztolt egy képet az egyik ajándékáról, amit még a 13 Reasons Why sorozat forgatásai alatt kapott, és mellé még mesélt egy kicsit az ünnepekről, így szóba került Selena, és a kistestvére, Gracie is, ezt pedig már le is fordítottam nektek. Egyébként egy rajongó Twitteren számolt be arról, hogy látta a kedvencünket a reptéren, így valószínüleg már visszatért Los Angelesbe, de erről még nincs pontos információnk.

Mikor a 13 Okom Volt miatt megkaptam ezt a dzsekit, azt mondtam, hogy ez ciki, mert csak egyetlen dzseki hiányzik a projektjem közül, az pedig az első animációmból való, aminek Hangya Boy a címe. Biztosan elveszett egy költözés alatt! Talált egyet eBay-en, és megvette nekem karácsonyra. Teljes a kollekcióm!!! Köszönöm férjecském! Hosszú idő óta, az egyik legjobb karácsonyom volt. Nincs annál jobb, mint társasjátékozni (amitől nagyon butának érzed magad, mindenkinek tankönyveket veszek jövőben, azt hiszem én és Selena 3 vagy 4-re válaszoltunk helyesen, 3 óra játékidő alatt), és a házban légdeszkázni, nekimenni a falnak, miközben elgázolod az embereket (nem a gyerekek, Gracie viselkedett a legjobban). Jó érzés sírva nevetni. Szükségem volt rá.

Arról is többször írtam már, hogy Selena lett a Coach reklámarca, illetve az őszi kollekció tervezésében is besegít. Az Instagramján már megosztott néhány nappal ezelőtt egy képet ennek kapcsán, melyen az egyik kedvenc táskájával láthatjuk, amit személyre is szabott, rákerült a monogrammja, és 295 dollárért megvásárolható már Amerikában, néhány Selenator már be is szerezte az ünnepek során. A hivatalos oldalra egy külön részleget készítettek Selenának, ahol megjelennek a kedvenc darabjai ettől a márkától, ezeket már mind viselte ezelőtt. Ott van köztük egy bőrdzseki, egy másik táska, és egy autós póló is. Ezek a darabok már az őszi kollekcióhoz tartoznak, mely az 1941 nevet viseli, közülük néhányat ide kattintva már megnézhettek, de sajnos azokat, amelyeket Selena is viselt, a mi országunkban nem lehet megtekinteni, csak Amerikában érhetőek el, de reméljük, hogy ez a későbbiekben változni fog. De addig is összegyűjtöttem néhány információt az említett darabokról.0

Coach ‘Rogue’ bőrtáska, rakéta díszítéssel – 895 dollár
Coach autós póló, fekete színben – 185 dollár
Coach ‘Dinky’ kistáska, piros színben – 295 dollár
Coach ‘Icon’ bőrdzseki, fekete színben – 1250 dollár