Új fotók Texasból & egyéb fotók
Szandi*, 2016, dec 30

Sziasztok! Selena 28-án még mindig Texasban tartózkodott, és az idejét a családjával töltötte. Ezúttal a Flower Mound nevezetű településre látogattak el a Moviehouse & Eatery nevet viselő moziba. Kedvencünk az édesanyjával, Mandyvel, a mostohaapjával, Briannel és kistestvérével, Gracievel nézte meg közösen a Sing (magyarul: Énekelj!) című animációs filmet. A moziban többen is látták őt, de mivel nem szerették volna őt megzavarni, miközben a családjával volt, ezért nem mentek oda hozzá, hogy fotót készítsenek. Selena a film közben Spriteot ivott, és pizzát evett, a pincérnő pedig le is fényképezte a helyét, ide kattintva nézhetitek meg a képet. Az egyik rajongó sikeresen lefotózta őt, mikor épp távozott a moziból, azonban eléggé rossz minőségű lett a kép, de ennek ellenére is feltöltöttem a galériába. A karácsonyi fotókra is várni kellett, de végre megérkeztek, a legtöbbet a kedvencünk családtagjai töltötték fel Instagramra, összesen 5 képünk van ennek kapcsán, Selena csodásan mutat rajtuk. Mindezek mellett pedig egy újabb kép látott napvilágot az elő-karácsonyi buliról, melyet 18-án került megrendezésre.

2016Dezembro019.jpg C03ky8jWEAAAlYu.jpg 2016Christmas002.jpg 2016XMasParty002.jpg

2016 különleges volt Selena számára, hiszen hatalmas sikereket ért el, köztük ő lett az Instagram legkövetettebb embere, övé a legkedveltebb fotó és a legtöbbször megtekintett videó is. Ezt a közösségi oldal csapata sem hagyta figyelmen kívűl, a tegnap megosztottak róla egy nagyon szép rajzot, melyet egy Calgaryben készült kép ihletett, ez a Revival turné ideje alatt készült Selenáról, ide kattintva tekinthetitek meg az ehhez kapcsolódó további fotókat. A kép mellé társult egy kis szöveg is, többek közt a rajz készítője, Fernando Monroy szólt néhány szót, le is fordítottam ezt nektek:

2016-ban, a legkövetettebb ember Instagramon (és az a személy aki a legkedveltebb fotóval és videóval rendelkezik!) az Selena Gomez (@selenagomez). “Ő egy harcos,” mondja Fernando Monroy (@fmonroyr), egy művész, és Selena egyik rajongója, aki Mexico Cityben el. “Az egész világ látta, ahogy felnő, és ez nehéz lehet.” A 20 éves vizuális kommunikációt tanuló személy készítette ezt a digitális rajzot, hogy ünnepelje Selenát, és az ő életszemléletét. “Én őszintén gondolom, hogy ő egy kedves és nagyszerű ember. Nagyon szereti a rajogóit, és ez fontos -, hogy hálás legyél az embereknek.”

Emellett a Revival turné csapatának egyik tagja, és egyben grafikus tervező, Ryan Butler szórakozott tegnap egy kicsit Photoshopban, a turné fotóiból, illetve a For You album fotósorozatának egyik képéből készített egy kisebb montázst. Erről a folyamatról feltöltött egy rövid képet az Instagram sztorijába [videó], a végeredmény pedig később fel is került az internetre, és a mi galériánkba is.