2016 legfontosabb pillanatai: filmek
Szandi*, 2016, dec 31

Kedvencünk 2015-ben nagy hangsúlyt fektetett a filmekre, és nagyon sokat le is forgatott. A többség pedig idén debütált, ezeket most összegyűjtöttem, mindegyikről leírtam a fontosabb információkat, már olvashatjátok is őket!

The Fundamentals of Caring

Eredeti cím: The Fundamentals of Caring
Magyar cím: A gondoskodás alapjai
Szerep: Dot
Főszereplők: Paul Rudd, Selena Gomez, Megan Ferguson, Robert Walker Branchaud & Ashley White
Rendező: Rob Burnett
Producerek: Jon Beckerman, Rob Burnett
Író: Rob Burnett (film), Jonathan Evison (könyv)
Műfaj: Dráma
Forgatások: 2015. Január 22., Atlanta

Leírás: A Fundamentals of Caring, Ben életét követi nyomon, aki egy visszavonult író és később gondozóvá válik, miután tragédia történt az életében. 6 hét képzés után, Ben találkozik első páciensével, Trevorral, egy mocskos szájú 18 évessel, akinek izomsorvadása van. Egyikük érzelmileg, míg a másikuk fizikailag lebénult, Ben és Trevor egy rögtönzött túrára indulnak és olyan helyeket látogatnak meg, melyeknek Trevor megszállotja lett, miközben a híreket nézte, beleértve a Szent Grált is. Az út közben felvesznek egy terhes lányt és egy pimasz szökevényt, aki segít a párosnak tesztelni a túlélő képességüket a komforzónájukon kívül, miközben rájönnek milyen fontos a remény meg az igaz barátság.
Képek: kattints
Megtekintés: magyar felirattal
Felirat (a szerkesztőség fordítása): letöltés

A film rendezőjével, Rob Burnettel sikerült kapcsolatba lépnem idén, így készíthettem vele egy interjút is, melyben a Selenával való közös munkáról beszélt, mindenképp olvassátok el ide kattintva!

In Dubious Battle

Eredeti cím: In Dubious Battle
Magyar cím:
Szerep: Lisa London
Főszereplők: Nat Wolff, James Franco, Selena Gomez, Ashley Greene, Vincent D’Onofrio, Ahna O’Reilly
Rendező: James Franco
Producerek: Monika Bacardi, James Franco, Martin Guigui, Andrea Iervolino, Ryan R. Johnson, Vince Jolivette, Scott Reed, Ron Singer, Tarek Tohme & Iris Torres
Író: Matt Rager (film), John Steinbeck (könyv)
Műfaj: Dráma
Forgatások: 2015. Március 10., Atlanta

Leírás: A történet Jim Nolanről szól, aki egy aktivista és egy hatalmas tüntetést rendez Kaliforniában az 1930-as években.
Képek: kattints

A filmet idén több filmfesztiválon is levetítették, azonban arról még nincs hír, hogy esetleg a mozikban mikor láthatjuk majd.

Neighbors 2: Sorority Rising

Eredeti cím: Neighbors 2: Sorority Rising
Magyar cím: Rossz szomszédság 2
Szerep: a Phi Lambda elnöke
Főszereplők: Beanie Feldstein, Carla Gallo, Chloë Grace Moretz, Dave Franco, Elise Vargas, Kiersey Clemonds, Ian Gregg, Ike Barinholtz, Rose Byme, Seth Rogen, Selena Gomez, Zac Efron, Zoey Vargas
Rendező: Nicholas Stoller
Producerek: Andrew J. Cohen, Joseph Drake, Evan Goldberg, Kyle Hunter, Nathan Kahane, John Powers Middleton, Brendan O’Brien, Seth Rogen, Ariel Shaffir & James Weaver
Író: Andrew J. Cohen, Evan Goldberg, Brendan O’Brien, Seth Rogen & Nicholas Stoller
Műfaj: Vigjáték
Forgatások: 2015 szeptember és október, Atlanta

Leírás: Most, hogy Mac és Kelly Radner a második gyermeküket várják, készen állnak arra, hogy megtegyék utolsó lépésüket a felnőttségbe vezető úton, és kiköltözzenek a kertvárosba. Ám amikor már azt hitték, hogy sikerült visszaszerezniük a környéket, és biztonságosan eladhatják a házukat, hogy tovább költözhessenek, kiderül, hogy az új szomszédság egy lány diákszövetség, akik még Teddy bandájánál is sokkal zűrösebbek. A Kappa Nu lázadó csajai megelégelték iskolájuk szexista, szigorú rendszerét, és úgy döntenek, hogy létrehoznak egy házat, ahol azt csinálnak, amit csak akarnak. Amikor Shelby és barátnői, Beth és Nora megtalálják a tökéletes helyet a kampuszon kívül, cseppet sem zavarja őket a féktelen bulizásban az, hogy a ház egy csendes utcában van. Radnerék tehát rákényszerülnek, hogy felvegyék a harcot az új szomszédokkal, és ebbe a harcba bevonják a már jól ismert barátokat, Jimmyt és Paulát, valamint a még jobban ismert csodafegyvert: a karizmatikus Teddyt. Ha ő képes az ellenállhatatlan stílusával behatolni a csajbanda fészkébe, akkor a harmincasok győzhetnek. Ám ha azt hiszik, hogy a csajok megadják magukat harc nélkül, akkor alábecsülték az ifjúság találékonyságát és totál eszementségét. (forrás: port.hu)
Képek: kattints
Megtekintés: magyar szinkronnal