Néhány új fotó és videó
Szandi*, 2017, jan 01

Sziasztok! Először is szeretnék minden kedves látogatómnak sikerekben gazdag, Boldog Új Évet kívánni, köszönöm a rengeteg támogatást, amit a tavalyi évben kaptam, és köszönöm mindenkinek, aki valamilyen formában besegített az oldalban, tényleg nagyon sokat jelent. Továbbá, azt is megemlíteném, hogy tavaly összesen 59.676 látogató érkezett az oldalra, véleményem szerint ez hatalmas szám és nagyon hálás vagyok, nem hittem volna, hogy ennyien kíváncsiak lesztek. Emellett pedig  378 bejegyzést olvashattatok. Mint láthatjátok, levettem az ünnepi kinézetet, és visszakerült az előbbi. A következő csere februárban lesz, az oldal 1 éves születésnapján, addig még ez fogja díszíteni az oldalt. Szóval remélem, hogy 2017-ben is a SelGomez.Net-et választjátok, és most térjünk is rá a hírekre.

Kedvencünk hosszú idő után elhagyta a szülővárosát, és visszautazott Los Angelesbe. Elsőként ellátogatott a Miju Van szalonba, ahol ismét a szempilláiról gondoskodtak. Erről a szalon hivatalos Instagram oldalára töltöttek fel két képet. Mindezek után a barátnőivel töltötte a napot, együtt ünnepelték a Szilvesztert, közösen síeltek Big Bear Lake-ben, és benéztek egy étterembe is, ahol látta az egyik rajongó őket. Az ünneplésről mindössze három fotó jelent meg, ott volt többek közt Ashley Cook, Raquelle Stevens, Courtney Barry, és még sokan mások is, a képeket már fel is töltöttem az oldal galériájába.

  C1DMShXVEAErk24.jpg C1DBsRdXEAALX45.jpg

Mindezek mellett még Selena egyik unokatestvére, Latrisha Aldridge töltött fel Instagramra egy fotót, mely még 2014-ben készült róluk Karácsonykor. A Revival turné időszakából pedig két új kép látott napvilágot, mindkettő egy Meet&Greet-en készült, az egyik Las Vegasban, az első koncert előtt, a másik pedig Calgaryben, már ezek is felkerültek a galériába a megfelelő kategóriákba. És végül pedig két videót osztanék meg veletek. Selena szerepelt az ausztrál Vogue magazin szeptemberi számában, a fotózásról pedig most két új videó került elő, valamint az egyikben egy kis üzenetet is küld a Sydneyben élő rajongóinak, ugyanis szervezett ott a Vogue egy bulit, amire Selena nem tudott elmenni, de elmondta nekik, hogy nagyon reméli, hogy jól szórakoztak. A felvételeket ide és ide kattintva érhetitek el!

C0-74MvXAAE45h5.jpg C1FfBeUXgAA_H3T.jpg C0zliYCXUAU31_o.jpg