Selena Pantene reklámarc lett Európában & egyéb hírek
Szandi*, 2017, jan 02

Sziasztok! Az elmúlt órákban összegyűlt néhány apróság, vannak hírek, és képek, de akad egy videó is, ezekről írnék most néhány sort. Azt már mindannyian tudjátok, hogy Selena Ázsiában és Amerikában a Pantene reklámarca, azonban ezelőtt máshol nem láthattuk a reklámokban, egészen mostanáig. Csehországban fedezték fel először Selenát a tévében, majd később Lengyelországban és Belgiumban is, illetve tegnap este már néhány magyar rajongónak is sikerült elcsípnie a reklámot. Sajnos a magyar reklámot még sehol nem találtam meg, azonban a Csehországban lévőt ide kattintva tudjátok megtekinteni, a magyar is ilyen, mindössze csak a nyelv változik. Emellett a Fülöp-szigeteken változtattak egy kicsit a reklámon, ugyanis idáig mindig a Hands To Myselfet hallhatták a reklámokban, ám mára már a Me & the Rhythm fedezhető fel, kattintsatok ide!

A tegnap már említettem nektek, hogy Selena Big Bear Lake-en, Kaliforniában töltötte a Szilvesztert a barátaival, azonban utána nem mentek vissza azonnal Los Angelesbe, ahol a legtöbben élnek, hanem időztek még ott egy kicsit. Többek közt ott itták meg 2017 első kávéját, erről Raquelle Stevens, Selena egyik legjobb barátnője posztolt egy képet Instagramra, a háttében pedig észrevehető a kedvencünk pulcsija is. Egyébként útközben akadt egy kis baj az énekesnő kocsijával, és találkozott egy párral, akik segítettek neki, Selena nagyon hálás volt nekik, és a lány cuki pizsamáját is megdícsérte, aztán a közös fotók sem maradhattak el.
Visszatérve a Szilveszterre, egy új rajongói fotó jelent meg erről az alkalomról, ugyanis kedvencünk és a barátai ellátogattak akkor egy étterembe is. Emellett pedig Courtney Barry testvére, Robyn Koontz írt egy kis apróságot az együtt töltött időről, elárulta, hogy egyszerű volt az egész, csak forrócsokit ittak, melegítőnadrágban, nem mostak hajat, addig beszéltek, amíg már nem tudták nyitva tartani a szemüket, és csak emlékeket kreáltak.

C1HUaVTXUAEkKjz.jpg C1HT6nyWQAERUTy.jpg C1HT_-SW8AAj2RY.jpg 2016Dezembro020.jpg

Végül, de nem utolsó sorban pedig a Revival turné időszakából van néhány apróság. Az első koncertről, mely Las Vegasban került megrendezésre, egy újabb fotó jelent meg, a Meet & Greet-ről, ezt már fel is töltöttem a galériába. Emellett Alfy, aki Selenát fotózta többször is, és videókat készített róla a turné alatt, megosztott egyet Twitteren, ez már a turné kezdetekor felkerült a hivatalos Instagram oldalra is, lentebb elolvashatjátok a fordítást.

Hatvan másodperc Selena Gomez-zel

Kissé nyomasztó, mert ez minden, amit akarok. És néha utólag kritizálom önmagamat, de azt hiszem ez a show… Nagyon szerettem volna, hogy jó legyen, ez a zene, amit én alkottam, ez a zene, amit én írtam, ez az én történetem. Mindenki látta az utamat, szóval nagyon érdekes most megünnepelni és turnézni, kapcsolatot teremteni az emberekkel. Rendkívűl ideges vagyok, de azt hiszem az elmúlt néhány próba-napon, volt egy hatalmas rész, ami hiányzott a showból és tudom, hogy ezek a rajongók. Szóval ezen a ponton ideges vagyok, de lelkes és izgatott is, hogy ők fognak engem életre kelteni. Ez a legnagyobb rész, ami hiányzik. Azt hiszem mennem kéne aludni, mert holnap lesz az első show.

C1KzsVoXEAAOyYi.jpg   

Egyébként kiderült, hogy Április 20-án kezdik majd vetíteni Portugáliában az In Dubious Battle című filmet, melyben Selena Lisa Londont alakítja. Ennek köszönhetően megjelent egy új promóciós kép, illetve a 13 Reasons Why forgatásairól is kaptunk egy újabb fotót, ez November 21-én készült.

IDBPromo001.jpg C1GtMW5XAAEzGHn.jpg