Új részlet a Kill ’em With Kindness akusztikus verziójából, fotók tegnapról & egyebek
Szandi*, 2017, jan 04

Sziasztok! Néhányan bizonyára emlékeztek, hogy Selena a legutóbbi születésnapján osztott meg Twitteren egy kis részletet, a Kill ‘Em With Kindness akusztikus verziójából. Sajnos a teljes még azóta sem jelent meg, ám a The Story Rares néhány órával ezelőtt meglepte egy kicsit a követőit, és egy eddig nem hallott, 9 másodperces részletet tett közzé a Twitter oldalára, ezzel pedig a Selenatoroknak nagy örömet okozott. Lentebb már meg is hallgathatjátok ezt, illetve a régebbit is, ha esetleg lemaradtatok róla, és reménykedjünk, hogy hamarosan a teljeset is közzéteszik.


Selena elkezdve a 2017-es évet, a tegnapi napon visszatért Los Angelesbe, és meg is jelent a nyilvánosság előtt. A rajongók a Verve Coffee Roasters-ben kapták őt lencsevégre, és a kedvencünk ezentúl is szánt egy kis időt rájuk, hogy közös képet készítsenek. Az énekesnő tetőtől talpig feketébe bújt, póthajat viselt, és szokás szerint, most is lenyűgözően nézett ki, a fotókat már meg is tekinthetitek az oldal galériájában!

2017Janeiro007.jpg 2017Janeiro006.jpg 2017Janeiro003.jpg 2017Janeiro004.jpg

Minden évben megrendezésre kerül az iHeartRadio Music Awards, Selenát pedig legtöbbször jelölik is néhány kategóriában. A mai napon hirdették ki a jelölteket, és Selena is köztük van “A legjobb női előadó” kategóriában. De ez nem minden, ugyanis a Selenatorokat is jelölték a “Legjobb rajongói tábor” kategóriában, már szorgosan kampányolnak, remélhetőleg sikerül megnyernünk ezt a díjat. Az esemény Mácrius 5-én kerül majd megrendezésre, ti addig mindenképp szavazzatok. Ezt Twitteren is megtehetitek, egyelőre csak a Selenatorokra lehet, a következőket tweetelve: #Selenators #BestFanArmy, #iHeartAwards. A retweetek is érvényesek, így nem muszáj mindig nektek kiírni, hogy érvényes szavazatot adjatok le.
Ha már szóba kerültek a díjátadók, vasárnap kerül megrendezésre a Golden Globes, ennek kapcsán pedig Selena anyukája, Mandy írt egy kis bejegyzést, a Moonlight című film szereplőinek és az egész stábjának gratulált, ugyanis őket is jelölték. Hozzátette, hogy ő is és Selena is nagyon szurkol nekik. Egyébként kedvencünk minden évben megjelenik az after-partyn, szóval reménykedjünk, hogy ezt a hagyományát idén is folytatja. Egy Golden Globes Special videóban Selena stylistja, Kate Young beszélt, elárulta, hogy miként szokott készülődni erre az eseményre azokkal a személyekkel, akiket ő öltöztet, így szóba került egy picit Selena is, megmutatta annak a ruhának a vázlatát, amit a tavaly viselt, ezt a 0:27 másodpercnél láthatjátok, ide kattintva!