Hírek sokasága
Szandi*, 2017, jan 15

Sziasztok! Az elmúlt két napban, amíg nem volt bejegyzés az oldalon, eléggé sok dolog összegyűlt, ezekről pedig írok is most néhány sort. Kedvencünk ismét kimozdult egy kicsit Los Angelesben, a tegnap este folyamán, melyről összesen két fotót kaptunk. A családjával együtt a nap folyamán két étterembe is ellátogatott, a Gyu Kaku Japanese BBQ-ba, valamint a The Boiling Crab-be, néhány rajongónak pedig sikerült is elcsípnie őt, a közös fotókat pedig vidáman posztolták a közösségi oldalaikra is. Emellett még január 6-áról is van egy újabb rajongói képünk, mikor Selena összefutott néhány kislánnyal egy másik étterembe, már ezt is feltöltöttem a galériánkba.

C2LzcK-XAAA0VPQ.jpg 2017Janeiro009.jpg 2017Janeiro010.jpg 

A következő dolog, amiről írni fogok, az a 13 Reasons Why sorozat, mint tudjátok Selena és az édesanyja a főproducer, és idén márciusban fog megjelenni a végeredmény a Netflixen. A könyv írója, Jay Asher is szólt néhány szót ennek kapcsán a Facebook oldalán, megosztott egy képet, melyen egy lámpát láthatunk, ami igazán különleges, hiszen kis kazetták vannak rajta, ez tökéletesen illik a könyv témájához. A fotó mellé írt egy kis megjegyzést is, melyben megemlítette a kedvencünket, és Mandyt is, ezt már le is fordítottam, a képet pedig feltöltöttem az oldal galériájába.

Hat és fél évvel ezelőtt vacsorázni voltam néhány nővel, hogy beszéljük a Tizenhárom okom volt megfilmesítéséről. Az elmúlt években egyszer sem ingottak meg annak kapcsán, hogy Hannah és Clay történetét vizuálisan is bemutassák. Mindössze két hónap alatt, 13 epizód során ez meg fog történni a Netfixen. Ma szállítottak ki nekem, egy nagyon király, világító kazettás lámpát azoktól a nőktől, hogy ünnepeljük a célunk elérését. Köszönöm Mandy, és Selena. Mindent, örökre!

FacebookOthers044.jpg   

Továbbra is a közösségi oldalaknál maradva, visszatérnék egy fotóra, melyet nem túl régen osztottam meg veletek. Leírtam, hogy Selena egy fotózáson vett részt egy magazin számára, a képeket pedig Mert Alas készítette róla, majd a színfalak mögül meg is osztott egy képet, melyen Selena eléggé sokat mutatott magából, hiszen csak egy törölköző, és egy tanga takarta őt. Kedvencünket rengeteg támadás érte emiatt, később pedig eltávolításra került a fotó, és mindenki azt hitte, hogy a kommentek miatt, de lehetséges, hogy ennek más oka van, ugyanis a Splash News osztott meg egy képet, melyen az állt, hogy ezzel személyi jogokat sértettek meg, és azonnal el kell távolítani, bár ennyi idő után ez a felszólítás teljesen fölösleges volt, hiszen az internet minden pontján megtekinthető már. A képet egyébként ide kattintva tudjátok megnézni, ha esetleg nem láttátok.

A továbbiakban pedig kicsit a zenéről lesz szó. Az oldalon nem is egyszer említettem már, hogy Julia Michaels milyen sokszor segített már Selenának a dalaiban, köztük a Good For You és a Hands To Myself megírásában is besegített, amelyek hatalmas sikert arattak. A lány nemrég adta ki legelső kislemezét, és már gőzerővel promotálja, az On Air With Ryan Seacrest nevezetű műsorban pedig szóba került a GFY is, így Julia beszélt egy kicsit arról, milyen volt megírni egy dalt, és hogyan lett a Selenáé. Már le is fordítottam, a videót pedig ide kattintva nézhetitek meg.

Nos, ez a naptól függ. Néha van egy ötletem, egy kis hangjegyzetem. A Good For You-t egy vasárnapon írtuk, nagyjából 45 perc alatt, és még mindig volt egy óránk hátra a stúdióban, és le volt írva a telefonom jegyzeteibe a “14 carats” rész, aztán csak bementem a szobába, aztán leénekeltem az első versszakot, egészen a refrén végéig, egyenesen a mikrofonba. Aztán Justin Tranter befejezte velem a dalt, aztán elküldük az Interscope-nak, és megkérdeztük, hogy mit szólnak ehhez, és nagyjából 3 hónap múlva már kislemez volt, mi meg kérdeztük, hogy “Micsoda?”.

Mostanság gyakran volt szó Selenáról és The Weekndről, ugyanis mióta megjelentek a lesifotók róluk, mindenki kíváncsi, hogy most mi a helyzet kettejük között. Persze az exeket is belekeverik folyamatosan a dolgokba. A minap Justin Biebert kérdezte az utcán az egyik paparazzó, hogy mi a véleménye a dologról, azonban az énekes figyelmen kívűl hagyta a kérdést, és tovább ment. A különböző híroldalakra folyamatosan írják a cikkeket, persze mindig csak egy belső forrás nyilatkozik, így nem tudni, hogy igaz-e a hír vagy sem. Az US Weekly oldalára is került ki egy hasonló bejegyzés, melyben röviden arról van szó, hogy Selena egyáltalán nem barát Gigi vagy Bella Hadid-del, mindössze csak Taylor Swift által ismerik egymást, barátságosak egymással, de nem ápolnak nagy barátságot egymással, így Selena semmi rosszat nem tett azzal, hogy elkezdett Abellel randizni. A forrás szerint Selena mindig is próbálta magát távol tartani Taylor baráti körétől, ezt egyébként mi is láthatjuk, hiszen nagyrészt mindig csak a lakótársaival lóg együtt, azokkal a lányokkal, akik nem rendelkeznek hatalmas hírnévvel, viszont évek óta támogatják őt.

És végül, ha már úgy is szóba kerültek a pletykák, egy másik nyilatkozatot szeretnék megosztani veletek. Néhányan talán nézitek a Középsuli sorozatot YouTube-on, az egyik szereplő, Juli, pedig nemrég írta a hivatalos oldalukra, hogy ő bizony találkozott a kedvencünkkel, és rendkívűl bunkón viselkedett vele. Valószínüleg ebből semmi nem igaz, hiszen ez már évekkel ezelőtt történt, mindössze csak egy kis figyelmet szeretett volna szerezni ezzel, de elolvashatjátok, hogy mit mondott Selenáról.

Kiskoromban óta szerettem volna találkozni Selena Gomezzel. Ez az álmom teljesült is 14 éves koromban. Itt forgatta Magyarországon a Csajok Monte Carloban című filmjét, amiben statiszta voltam. Napokig nem tudtam aludni a nagy nap előtt, annyira vártam, hogy találkozhassak vele. Viszont a forgatás napján nagyot kellett csalódnom benne. Bunkó volt és fennhordta az orrát.