New York Fashion Week – Coach bemutató
Szandi*, 2017, feb 15

Sziasztok! A tegnapi bejegyzésemben számoltam be nektek arról, hogy Selena ismét visszautazott New Yorkba, hogy részt vehessen a divathéten. Az este folyamán került megrendezésre a Coach őszi kollekciójának a bemutatója, és a kedvencünk is hivatalos volt erre az alkalomra. Mint azt már tudjátok, hiszen még tavaly decemberben bejelentették, Selena a márka legújabb reklámarca, és a tervezésben is besegít majd októbertől. Legnagyobb örömünkre rengeteg videó jelent meg már, ezeket pedig össze is gyűjtöttem nektek. Az eseményre menet az autóban Selena hosszú idő után ismét használatba vette a Snapchatjét, aminek örülni tudunk, ugyanis videókat posztolt, és a háttérben az It Ain’t Me-ből hallhatunk részleteket, mely holnap fog megjelenni. A bemutatóra való érkezéskor már várták őt a lesifotók is, és készült is néhány jó minőségű kép róla. Ezután következett a lényeg, kedvencünk a színfalak mögött fotózkodott a modellekkel, akiken az új kollekció darabjait láthattuk, és persze ezúttal sem maradhatott el egy selfie, melyet a sminkese, Hung Vanngo töltött fel Instagramra. Selena továbbra is aktív maradt a közösségi oldalain, tartott egy rövid élő adást is Instán, csak épp beköszönt, és közölte, hogy mennyire szereti a rajongóit, közben pedig uborkalevet ivott.
A divatbemutató során az énekesnő Stuart Veversszel, a márka tervezőjével, illetve Anna Wintourral, az amerikai Vogue magazin szerkesztőjével. Erről az alkalomról is nagyon sok jó minőségű fotó készült. A Snapchat és Instagram videókat lentebb megtekinthetitek, illetve belinkeltem még néhány másikat is, melyeket a számokra kattintva tudtok elérni! Selena egyébként az egyikben azt is megerősítette, hogy idén részt vesz a Coachella Fesztiválon is, amely áprilisban veszi kezdetét.

(12345)

SPL1443397_006.jpg CoachNYFWHQs003.jpg CoachNYFW003.jpg CoachNYFWShow004.jpg

A távozáskor már több rajongó is várta Selenát a bejáratnál, aki szánt egy kis időt arra, hogy beszélgessen velük és fotózkodjanak, persze a szerencsések meg is osztották ezeket a képeket a közösségi oldalaikon, én pedig a galériába is feltöltöttem. De ezzel nem ért véget a kedvencünk napja, ugyanis még szórakozott egy kicsit a barátnőivel, ott volt köztük Theresa Marie, Sama és Haya Khadra, valamint Sami Miró is. Kedvencünk ezúttal egy gyönyörű piros ruhában mutatkozott, ami nagyszerűen állt rajta, erről posztolt Instagramra és Snapchatre is egyaránt, valamint néhány paparazzi kép is készült, amint elhagyta a hoteljét. Este pedig nem tudott aludni, az Instagram sztorijába posztolt egy képet, és írta, hogy nem bírja abbahagyni a dalszövegírást.

2017Fevereiro050.jpg InstagramSelNew1068.jpg TID_EXCLUSIVE_SELE_68833.jpg IGStoriesSel009.jpg
Közösségi oldalak > Snapchat > Selena Gomez