Sami Miró nyilatkozata Selenáról & fotók, videók
Szandi*, 2017, Már 13

Sziasztok! Nemrégiben Sami Miró adott egy interjút a Billboard magazinnak, melyben kedvencünket is megemlítette. Az oldalon már többször is szóba került a divattervező, ugyanis amellett, hogy jó barátságot ápol Selenával, még hatalmas segítséget is nyújtott neki a Revival turné ideje alatt. Az énekesnőnek gyorsan kellett változtatnia a ruhatárán, mikor Ázsiában koncertezett, Sami pedig azonnal rohant is hozzá, és kedvencünk pedig csak úgy ragyogott az általa tervezett darabokban. A rövid nyilatkozatot már le is fordítottam nektek:

Vannak közös barátaim Selenával. Mindig is rajongott a ruhatáramért, és igazából ő volt az egyik legelső vásárlóm, amikor elindult a Sami Miro Vintage. Az ázsiai turnéja során felhívott engem, hogy új ruhatárra van szüksége, és megkért, hogy menjek oda, és vigyek magammal mindent, amim van. Úgy voltam vele, hogy ‘Húha, oké.’ Nagyjából 400 darabot pakoltam össze, és Ázsiába repültem. Végül minden koncertre különböző összeállításokat hoztunk össze. Ez egy hihetetlen és kreatív élmény volt.

A rövid nyilatkozat mellett még néhány fotó is videó is megjelent Selenáról. A napjait a barátaival töltötte, ezt néhány videó is bizonyít, melyeket Elie Jonathan osztott meg az Instagram sztorijában. Ott volt még velük Raquelle Stevens, Courtney Barry és Caroline Franklin is. Erről az alkalomról összesen két felvétel van, az egyikben viszont mindössze Selena hangját láthatjuk, a számokra kattintva elérhetőek. (12) Kedvencünk egyébként The Weeknd turnés darabjainak egyikét viselte, melyet bármelyik rajongója megvásárolhat a koncertek során, és interneten is megrendelheti. Azonban nem ez volt az egyetlen alkalom, hogy a napokban Abel ruhatárából viselt valamit. Írtam már arról bejegyzést, hogy Selena stúdióban járt, ekkor pedig egy Superme x Champion pulcsit viselt, melyről kiderült, hogy Abel pulcsija, ezt maga az énekes erősítette meg Instagramon, hozzászólva a kedvencünk képéhez. És végül még van három fotónk, az egyiket Sel az Instagram sztorijába posztolta Ashley Cookkal, azonban később törölte is. A másik pedig a tegnap készült egy rajongóval, kedvencünk a Sherman Oaks Galleria-ban járt, moziban. A harmadikat pedig pár napja láthattuk fekete-fehérben, azonban most Elie színesben is közzétette, ez még decemberben készült a Swim Social irodájában, mikor bejelentették, hogy Selena lett a Coach reklámarca.

C6xl1v7WsAAW2rA.jpg C6xlrBGWcAIAZnf.jpg C6zD8AHWkAA7Hzo.jpg 

Egyébként Selena került a magyar Cosmopolitan címlapjára, Fanni volt olyan kedves, és lefotózta azokat a részeket, amelyek az énekesnőhöz kapcsolódnak, azonban eléggé rossz a minőségük, így egyelőre csak Twitterre töltöttem fel őket, azonban azt mondta, hogy a hétvége folyamán majd beszkenneli és elküldi, akkor pedig majd felkerül a galériába is, és bepötyögöm a cikket is! Addig is kattintsatok ide, hogy megtekintsétek.

Gratulálunk Selenának, amiért megnyerte a Kedvenc énekesnő díjat a 2017-es Kids Choice Awards-on!