Selena Torontoban, Coach fotózáson New Yorkban & új Pantene kép
Szandi*, 2017, Már 18

Sziasztok! Az elmúlt néhány napban nagyon sok kép jelent meg a kedvencünkről, nagy részét közzétettem már a megjelenés idejekor az oldal Twitterén, azonban most mindent összefoglalok ebben a bejegyzésben. Selena Torontóba utazott néhány napja, hogy az idejét The Weeknd társaságában töltse. Selenától tudhattuk meg először, hogy ismét Abellel tölti a napjait, ugyanis az Instagram sztorijába töltött fel egy közös képet. A páros 16-án kibérelt egy mozit, ami nagyjából 1500 dollárba került nekik, és megnézték a Get Out című filmet. A helyszínre egy asszisztenst küldtek, hogy elintézze a dolgokat, majd a személyzeti liftben érkeztek meg a helyre, és a szemtanúk állítása szerint nagyon édesek voltak együtt. A filmre rengeteg nassolni valót rendeltek, két popcornt, két tábla csokit, néhány csomag Sour Patch Kids gumicukrot, három diétás kólát és két gin tonicot. A nap folyamán számos lesifotó készült róluk, először reggel, mikor elhagytak egy éttermet, utána, mikor az utcán sétáltak, majd később amikor a Blowfish étterembe tartottak, hogy vacsorázzanak. Ezeket a fotókat mind feltöltöttem az oldal galériájába, és már meg is tekinthetitek őket az előnézeti képekre kattintva!

IGStoriesSel014.jpg 0e3135bd-75a0-4467-adb8-2dedd67405ab_800.jpg 162991PCNEX_SelenaGomez017.jpg 624_theweeknd_full.jpg

A következő napon, azaz tegnap Selena tovább utazott, egészen New York városáig, ugyanis a Coach őszi kampányának a fotózásán vett részt. A fotósorozat készítése idején többször is használatba vette mind a saját, mind a márka Instagram profilját, ezért kaptunk is néhány videót. Egyébként nem szabadott volna szólnia a fotózásról, de véletlen kicsúszott a száján, hogy már a negyedik összeállításban fotózzák őt. A videók alapján ismételten csodás fotók fognak megjelenni, melyeket már nagyon várunk. A hírek szerint az énekesnő már vissza is utazott Torontóba, azonban a szemfüles lesifotósok lekapták őt, amint távozott a fotózás helyszínéről, és néhány rajongó is sikeresen elcsípte őt.

AG_180688_002.jpg AG_180688_006.jpg AG_180688_008.jpg C7KN1XfX0AABGmR.jpg


És a bejegyzés végére még két apróság maradt, az első egy videó, melyet a Vogue magazin osztott meg Snapchaten, ebben Selena boldog 125. születésnapot kíván nekik, és megköszöni a támogatást, amit mostanában kapott, ezt ide kattintva tudjátok megnézni. A másik pedig egy újabb kép Selena legutóbbi Pantene fotósorozatából!