Ismét Torontoban, Pantene fotó, rajongói kép & TMZ cikk
Lola, 2017, Már 19

Sziasztok! A tegnapi napon Szandi* írta, hogy kedvencünk a hírek szerint visszautazott Torontoba és ezt most képek és egy videó (link) is bizonyítja,melyeket egy lelkes rajongó osztott meg velünk Snapchat oldalán. Abel és Selena a Ripley’s Aquarium-ban jártak, ahol 16000 vízi állatot tekinthettek meg. A napokban jelent meg egy rajongóval készült fotó, amely tegnapelőtt lett készítve New Yorkban, mikor Sel a Coach számára készített fotósorozatot. Mindezek mellett megjelent egy teljesen új Pantene promóciós kép, amely a 2017-es kampányhoz készült. Kedvencünk gyönyörűen fest a képen, érdemes megtekinteni!

C7S3_ZrW4AANWTT.jpg C7S3_Z0XkAAMzHj.jpg C7Oe_eQX4AAE89t.jpg C7PFrq1XQAArWzJ.jpg

A TMZ hivatalos oldala tett közzé egy cikket a mai nap folyamán, amiben Selenáról van szó. Amit az alábbiakban olvashattok nincsen megerősítve, az is lehet, hogy csak egy pletyka. De mindenesetre elhoztam nektek, olvassátok el!

Selena Gomez akar lenni az egyedüli Selena Gomez a szakmában … időszak. Selena törvényes dokumentumokat nyújtott be, amik a piaci ékszerek jogát kérik … amit felfogtunk. De a dokumentumoknak van egy másik része is … meg akar győződni arról, hogy senki nem csinál élő adást a tévében,nem szerepel filmben vagy promotál zenét Selena Gomez néven. Továbbá be akarja zárni a Selena Gomez “rajongói klub szolgáltatásokat”, bár ez még nem azt jelenti, hogy az emberek nem kezdhetnek bele egy Selena Gomez rajongói oldalba …de csak kizárólag az igaziról. Szóval, ha ti mind Selena Gomezek akartok lenni … ne is álmodjatok róla.