Újabb Pantene fotózás és Raquelle Stevens születésnapja
Szandi*, 2017, Már 22

Sziasztok! Lola tegnap írt egy bejegyzést arról, hogy Selena fotózáson járt, ugyanis elkezdték készíteni a reklámokat a legújabb Pantene 2017-es kampányához. Néhány fotó akkor meg is jelent, azonban a fotózások ezzel nem értek véget, ugyanis tegnap tovább folytatódtak, kedvencünk pedig a barátai Instagramját használta főként, így ismét betekintést nyerhettünk a színfalak mögé. Először Hung Vanngo Facebook oldalán volt egy élő közvetítés, ekkor még az előző napi összeállítását viselte. A sminkesével nevetve újságolták el, hogy nagyon sokáig azt hitték, hogy élő adásban vannak, csak később jöttek rá, hogy mégsem. Ezután köszöntek Hung szülőországának, Vietnámnak, majd utána Kanadának is. Hung megjegyezte azt is, hogy Selena nagyon szereti a kanadaiakat, ezzel utalva Abelre. Később még láthattuk a terhes személyi edzőjét, Amy Rosoff Davist is, akivel kedvencünk egyetértett abban, hogy a jövő a nőké. A két perces videó lényegében ennyiből állt, aztán az énekesnőnek folytatnia kellett a munkát. Később következett egy ruhacsere, ezzel együtt pedig a haján is változtattak egy kicsit, ezúttal begöndörítették. Amíg a fodrász, Gregory Kaoua a hajával foglalkozott, a többiek Heads Up-ot játszottak, kedvencünk pedig az asszisztense, Theresa Marie Instagramján közvetítette az eseményeket, láthatóan nagyon jól érezték magukat. Amint kész lett a haj, és a sminkkel is minden rendben volt, elkészült egy újabb selfie, melyet Hung posztolt később Instagramra, Selena elképesztően néz ki rajta. Végezetül pedig még egy rövid kis videó van, szintén a színfalak mögül, melyet kedvencünk töltött fel a sztorijába, ide kattintva érhetitek el, a másik kettőt pedig lentebb tudjátok elindítani.

2017PanteneBTS006.jpg   


A fotózás után azonban nem ért véget Selena napja, ugyanis a további részét is a barátaival töltötte. Először is egy újságárushoz ugrottak be, ahol Elie Jonathannel, a fotósával mindenhová jó látható helyre kirakták a Vogue magazint, melynek a kedvencünk van a címlapján. Ezt a többiek meg is örökítették videó formájában, összesen kettő készült, sajnos mindkettő rövid, de érdemes megnézni őket, mert tényleg nagyon viccesek.


Folytatásként a csapat a Delilah’s nevezetű étterembe látogatott el, hogy együtt megünnepeljék kedvencünk egyik legjobb barátnőjének, Raquelle Stevens-nek a születésnapját. Az énekesnő ekkor is fantasztikusan nézett ki, az előbbi videókban már láthattátok, hogy miket viselt, azonban a vacsoráról van összesen két képünk is, melyen szintén jól látszik, az egyiken Rebeka Walters társaságában láthatjuk, míg a másikon megjelenik többek közt Paige Reed és Theresa Marie is, ezek a fotók elérhetőek már a galériánkban. Emellett még többen is posztoltak az Instagram sztorijukba az este folyamán, többek közt Selena is, most összevágva minden kis apró felvételt megtekinthettek lentebb. Miután vége lett az ünneplésnek, az énekesnő és a többi barátnője, Raquelle, Courtney, Ashley és Theresa hazamentek a lakásukba, a születésnapos Instagramján pedig lezajlott egy több, mint 8 perces élő közvetítés is, melyben főként azt követhettük figyelemmel, hogy Ashley Cook miként bujkált a kamera elől. Ezt szintén elérhetitek lentebb!

2017RaquelleBDay002.jpg 2017RaquelleBDay001.jpg