Selena iskolákat látogatott & New York Times portrék
Szandi*, 2017, Már 24

Selena folyamatosan bebizonyítja mindenkinek, hogy aranyból van a szíve, és bármikor időt szán másokra. Mostanság a projektjeivel is igyekszik segíteni az embereken, megkönnyíteni a helyzetüket. Az elmúlt hónapokban többször is lehetett olvasni az oldalon a 13 Reasons Why sorozatról, amely a hónap utolsó napján jelenik meg, és ezzel is próbálja felhívni nézők figyelmét egy nagyon fontos problémára. Kedvencünk az édesanyjával, Mandyvel, és a sorozat készítőjével, Brian Yorkey-val reklámozta a sorozatot március 13-án Los Angelesben, ekkor egy interjút is adtak közösen a New York Times magazinnak, melyről a tegnap számoltam be nektek. Nem sokkal az interjú megjelenése után, este három portré is előkerült a kedvencünkről, amit a magazin számára készítettek, az énekesnő pedig nagyon gyönyörűen néz ki a cseresznyékkel díszített HVN ruhájában. A fotók már megtekinthetőek az oldal galériájában!

2017NYTimes004.jpg 2017NYTimes003.jpg 2017NYTimes002.jpg 

De ez még semmiség, ugyanis a tegnapi napját teljesen annak szentelte, hogy más embereken, pontosabban a lányokon segíthessen. Tavaly év végén vált hivatalossá az, hogy kedvencünk lett a Coach márka új reklámarca, és egyben tervezője is. Mikor ezt bejelentették, azt is elmondták, hogy a Coach alapítvány Step Up mozgalmában is részt fog venni, melynek keretein belül olyan fiatal nőknek próbálnak erőt adni, akik szűkölködő környezetben élnek. A tegnapi nap folyamán kedvencünk egész nap Los Angelesben tartózkodott, és folyamatosan a fotósok szeme előtt volt. Először is reggel kapták le őt, amint megérkezett, majd később távozott a Menchie’s Frozen Yogurt névre keresztelt joghurtozóból. Ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal is csodálatosan nézett ki, J Brand farmert viselt, amelyet egy kissé személyre szabott, ugyanis a szárából kivágott egy kicsit, ezzel egy fokkal divatosabbá varázsolva. Ez mellé egy Isabel Marant topot vett fel, egy Coach rózsamintás kabátot, az egészet pedig Gianvito Rossi szandállal egészítette ki. Erről az alkalomról több, mint 60 fotó készült, ezek már mind elérhetőek a galériánkban.

SPREAD_Selena_Gomez_170323_182927-014.jpg SPREAD_Selena_Gomez_170323_182927-003.jpg SPREAD_Selena_Gomez_170323_182927-007.jpg wenn31224427.jpg

Mindezek után következtek az igazán fontos események, ugyanis a program keretein belül Selena ellátogatott két iskolába is, ahol beszélt a lányokkal, dedikálta a pólójukat, és egy beszédet is tartott. Az első helyszínen ugyanazt az összeállítást viselte, amelyeket a lesifotókon is láthattunk, a második iskolába való látogatásakor, viszont már felfedezhetünk egy Coach táskát is nála, illetve egy másik kabátot, ami szintén a márka egyik darabja. A készülődésről a kedvencünk manikűröse, Tom Bachik töltött fel egy képet, melyen látható az előbb említett táska, és az énekesnő körmei is. Mindkét helyszínen számos fotó és videó készült, Selena használatba vette a Coach Instagram sztoriját is, a videókban elmondta, hogy mennyire inspirálóak voltak az ott töltött órák. Emellett a csapata is posztolt néhány videót, a készülődésről, a színfalak mögöttről, és magáról a beszédről is, ezeket összevágva ide kattintva tudjátok megnézni!

Készülődés + első iskola

2017StepUpLABTS001.jpg selena-gomez-step-up-2.jpg 657065060.jpg 657071364.jpg

Második iskola

657067246.jpg 657065478.jpg 657065476.jpg 657068426.jpg

Nem sokkal később ismét elcsípték őt az utcán, ezúttal egy reklámfilm forgatásán, miután távozott az első iskolából. Egy közszolgálati közlemény miatt forgatták ezt a kis reklámot, az angol megfelelője Public Service Announcement, vagy röviden PCA, mely lényegében annyit jelent, hogy egy közérdekű üzenetben felhívják az emberek figyelmét, a médián keresztül, díjmentesen, különböző társadalmi problémákra, és viselkedésekre. Erről az alkalomról összesen 19 kép került fel a galériánkba, remélhetőleg hamarosan megkapjuk az említett reklámfilmet is!

SPREAD_Selena_Gomez_170323_182893-001.jpg SPREAD_Selena_Gomez_170323_182893-010.jpg SPREAD_Selena_Gomez_170323_182893-006.jpg 163266PCN_SelenaGomez026.jpg

Az esemény kapcsán Selena is közzétett egy fotót az Instagram profilján, amely jelenleg több, mint két millió kedvelést kapott (a fotót lásd az iskolához kapcsolódó előnézeti képeknél az első), ehhez egy kis megjegyzést is tett, tehát a bejegyzés utolsó felében elolvashatjátok ezt, illetve még néhány másik nyilatkozatot is!

Az Instagram a kedvesség világnapját ünnepli, nekem pedig lehetőségem adódott arra, hogy olyan emberekkel töltsem, akik egy napon meg fogják teljesen változtatni a világot. A Coach bemutatott engem a Step Up mozgalomnak, ami egy iskola utáni tevékenység, ami arra ösztönzi a lányokat, hogy elhiggyék, bármit megtehetnek, amit elhatároznak. Őrületes a számomra, hogy mennyire képesek másokat maguk elé helyezni. – fűzte hozzá Selena az Instagram fotójához.

 Jelenleg nagyon élvezem, hogy saját magamnak találjak megfelelő pillanatokat. Tetszik, hogy van egy kis titokzatosság abban, hogy hol vagyok jelenleg. Azt hiszem ez nagyon megerősít engem, és irányítani tudom azt, hogy hol tartok jelenleg. Időt szakítok a magánéletemre, olyan dolgokat csinálok, amiket szeretek, amik iránt szenvedélyt érzek, és érdekelnek, ez egyszerűen boldoggá tesz. Igazán izgatott vagyok amiatt, hogy részese lehetek a Coach Step Up támogatásának. A Step Up küldetése az, hogy erősítse a fiatal nőket, ami személyesen nagyon fontos a számomra, és ami még fontosabb, az a szűkölködő közösségek. Dolgozni azokkal a fiatal nőkkel, akikkel ma találkoztam, egy inspiráló élmény volt, amit soha nem fogok elfelejteni. – nyilatkozta Selena a látogatásokról.

Selena részvétele a Coach alapítványon keresztül igazán segít, hogy megerősítse az üzenetünket a lányokhoz, hogy felfedezzék a képességeiket és teljesítsék a vágyaikat. – mondta a Coach ügyvezető igazgatója, Victor Luis.