Új fotók és videók az elmúlt napokból
Szandi*, 2017, Már 25

Sziasztok! Észrevehettétek, hogy mostanában rengeteg újdonság jelenik meg Selenáról, melyeket ismételten összegyűjtöttem nektek ebbe a bejegyzésbe. Tegnap számoltam be nektek arról, hogy kedvencünk tegnap a Step Up mozgalmat támogatta és Los Angelesben látogatott el néhány iskolába, hogy támogassa azokat a lányokat, akik szűkölködő körülmények között élnek és szükségük van arra, hogy valaki tartsa bennük a lelket, és felnyissa a szemüket arra, hogy igazán különlegesek. Erről az alkalomról most megjelent egy új kép, mely a helyszínen készült két rajongóval. Mindezek mellé társul néhány videó is, ugyanis az énekesnő adott néhány interjút is az iskolákban. Többek közt a Today Show egyik riporterével váltott néhány szót, a végeredmény pedig holnap fog adásba kerülni, azonban egy részletet már megosztottak belőle, mely ide kattintva érhető el. Ez mellé társult egy három perces videó is, melyben szintén az első iskolában töltött idő van összefoglalva. Itt a kedvencünk elmondja egy riporternek, hogy túl sok embernek próbált megfelelni az elmúlt években, és nagy nyomást gyakorolt saját magára. Továbbá azt is elmondta, hogy fontos, hogy kegyelmesek legyünk magunkkal és másokkal szemben is. A lányoktól kapott egy kis ajándékot is, egy pulcsit, melyen az áll, hogy Bulls, ez Chicago profi kosárlabda csapatát jelképezi, ugyanis tudjuk, hogy kedvencünk szeret meccsekre járni. A beszédében elmondta, hogy nagyon inspiráló volt az idő, amit az iskolában töltött, és azt kívánja, bárcsak mindenhol ilyen összetartóak lennének a nők, és így támogatnák egymást. Mindenkit arra ösztönzött, hogy próbáljanak segíteni másokon, amikor csak tudnak. Az említett videót lentebb tudjátok megnézni!

2017StepUpLAFas001.jpg   


Mindezek mellett még megjelent egy rajongói kép, mely szintén tegnap készült, ám nem tudni pontosan, hogy hol, de a galériánkba már feltöltöttem, és meg is tekinthető. Kedvencünk ismét elutazott, ezúttal Kolumbia fővárosába, Bogotába, valószínűleg azért, hogy Abellel legyen, ugyanis a tegnap ott koncertezett, ma pedig Sao Pauloban fog fellépni a Lollapalooza fesztivál keretein belül, egyes források szerint az énekesnő is vele fog tartani, hogy megnézze a koncertet. Amikor megérkezett a reptérre Bogotába, készült róla néhány paparazzi kép is. Végül pedig még két fotó jelent meg a Kill ‘Em With Kindness videoklip forgatásáról, ezúttal színesben, és Selena gyönyörű rajtuk!

2017Marco009.jpg AG_782005_001.jpg _W3A5445.jpeg _W3A5422.jpeg

Ha már a fesztiváloknál tartunk, tegnap Kygo az Ultra zenei fesztiválra volt hivatalos, és ezúttal az It Ain’t Me-t is lejátszotta, azonban előtte beraktak egy videóüzenetet, melyben Selena volt látható, a felvétel pedig néhány nappal ezelőtt készült, mikor a Pantene fotósorozaton munkálkodott az énekesnő. A rövid videóban arról beszélt, hogyan ismerkedtek meg Kygoval és született meg a dal, majd végül mondta, hogy mindenkit szeret, és küldött egy puszit, ezt ide kattintva nézhetitek meg, illetve még megjelent egy videó is magáról a dal lejátszásáról. Egyébként a DJ idén ellátogat a Balaton Soundra is, szóval van esély rá, hogy ott is elhangzik majd a közös dal.