13 Reasons Why premier Los Angelesben
Szandi*, 2017, Már 31

Több hónapnyi várakozás után végre elérkezett a nagy pillanat, ugyanis Amerikában tegnap este került megrendezésre a 13 Reasons Why premierje, Los Angelesben, a Paramount Pictures stúdióban. A pletykák igaznak bizonyultak, miszerint a kedvencünk is hivatalos az eseményre, ugyanis ő is megjelent, és egyszerűen fantasztikusan nézett ki. A rendezvényre az elsők között érkezett meg, és a sorozat két főszereplője, Katherine Langford és Dylan Minnette társaságában fotózkodott a vörös szőnyegen. A premierre egy Oscar de la Renta ruhát viselt, ezt kiegészítve Rebecca de Ravenel fülbevalókkal és egy pár Giuseppe Zanotti szandállal. Ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal is Kate Young választotta ki neki a megfelelő ruhát, a sminkjét Hung Vanngo készítette, a haját Marissa Marino, míg a különleges kék körmeiért ezúttal is Tom Bachik felelt. Egyébként nem ő volt az egyetlen, akinek ugyanilyen színű volt a körme, ugyanis mindannyian ilyenre festették, ezzel Hannah Baker előtt tisztelegve. Ahogy azt már megszokhattuk, a sminkese feltöltött egy selfiet Selenáról, melyet még a premier előtt készített magáról, de a készülődésről még megjelent ezen kívül néhány kép, többek közt az egyik legjobb barátnőjével, Francia Raisaval pózol rajtuk, aki szintén tiszteletét tette az eseményen, ezeket már feltöltöttem a galériába! Természetesen a premierről is számos fotó megjelent, már több, mint 200 kép érhető el nálunk ezzel kapcsolatban is, ezeken, ahogy azt már említettem, kedvencünket láthatjuk egyedül, a színészekkel, és az édesanyjával, Mandyvel is. A vörös szőnyeges felvonulás során többen is adtak interjúkat, ezeket egy külön bejegyzésben hozom majd el lefordítva, de addig is még beillesztettem néhány videót, melyekben a felvonulás pillanatait láthatjátok!

13RWPremiere003.jpg 13RWPremiere002.jpg SelenaGomez0330picturepub_28729.jpg SDL_6654.JPG

2017. március 30. – A 13 Reasons Why premierjén, Los Angeles [közösségi oldalak]

Videók: 12345678

A vörös szőnyeg után bent folytatódtak tovább az események, ugyanis vetítésre került a sorozat, amit minden résztvevő megnézhetett, Selena posztolt is ezzel kapcsolatosan képet és egy videót (katt) az Instagram sztorijába. Ezután következett az after-party (videó) , ahol már megjelent a kedvencünk mostohaapukája, Brian Teefey is, hogy támogassa őket. Erről az alkalomról érkezett összesen 3 professzionális kép, közösségi oldalakra viszont többet is feltöltöttek. Végül pedig az este egy kis megemlékező vacsorával zárult.

IGStoriesSel015.jpg AP17090243376621.jpg 13RWParty003.jpg 13RWDinnerLA002.jpg

Végül, de nem utolsó sorban pedig még Selena posztolt egy képet Instagramra, mely még akkor készült, amikor forgattak, ezt egyébként pár napja már megosztottam veletek, így a galériában már elérhető, de ettől függetlenül belinkeltem, ha esetleg valaki nem látta volna, és lefordítottam a megjegyzését is. A sorozat már délelőtt debütált Netflixen, és a részeket már elkezdték feltölteni különböző torrent oldalakra is, amint lesz angol felirat, elkezdem majd a fordítást is, hamarosan lesz majd egy rögzített bejegyzés, ahol majd megtaláljátok a letöltési linkeket, és minden mást, ami ehhez kapcsolódik!

selena-gomez-13-reasons-why-bts-pics-04.jpg   

A 13 Reasons Why sorozat ma este jelent meg, és nem is lehetnék ennél jobban büszkeséggel és örömmel eltelve. Miután 7 évig kapaszkodtam ebbe a könyvbe, nem is választhattam volna jobb pillanatot annál, hogy ez az üzenet létrejöjjön. Jay Asher egy gyönyörűen tragikus, lenyűgöző történetet írt meg, és mi pedig nagyon szerencsések voltunk, hogy életre kelthettük. Köszönöm minden egyes léleknek, aki beleadta a szívét ebbe a szenvedélyes projektbe.