Coachella Valley Music and Arts fesztivál & egyebek
Szandi*, 2017, ápr 16

Sziasztok! Beköszöntött az az időszak, amely a hírességek körében igen csak népszerű, kezdetét vette a Coachella Valley Music and Arts nevezetű fesztivál. Kedvencünk a Coach divatbemutatóján, New Yorkban jelentette be az Instagram liveja során, hogy idén ő is ellátogat majd a fesztiválra, tavaly nem tudott részt venni, a Revival turné miatt, azonban most nem volt egyéb elfoglaltsága. Az énekesnő tegnap este bukkant fel ott először, azonban nem egyedül, hanem ott volt vele párja, Abel is, először a lesifotósok Travis Scott koncertjén kapták őket lencsevégre, a VIP részlegben. Kedvencünk a többi hírességhez képest eléggé egyszerűre vette  figurát, egy világoskék farmert viselt, egy Tavik bikinivel, HVN pizsama felsővel és egy pár Ash cipővel, az egészet pedig egy napszemüveggel egészítette ki. Erről az alkalomról összesen 8 képet töltöttem fel a galériába, illetve előkerült több videó is, melyeket a rajongók készítettek, ezeket az előnézeti képek alatti számokra kattintva érhetitek el.

  

 1234 – 56

A fesztivál tegnap tovább folytatódott, és a két énekes is jelen volt, így ismételten kaptunk róluk képeket, melyeken egyszerűen fantasztikusan néznek ki. Selena ezúttal egy HVN világoskék, virágmintás ruhát viselt, ezt egy ugyanilyen sállal, napszemüveggel és az előbb említett Ash cipővel egészítette ki. Erről az alkalomról már jóval több képet kaptunk. Amellett, hogy a lesifotósok a nyomukban jártak, még több rajongó is észrevette őket, mivel világosság volt és nem volt még akkora tömeg. A párosra testőrök figyeltek, így sajnos a rajongóknak nem volt esélyük arra, hogy közös képeket készítsenek, mindössze távolról fotózták le őket. A nap folyamán Selena az Instagramját is használatba vette, a sztoriját egy képpel bővítette, míg a profiljára feltöltött egy közös képet Abellel, melyre 8 óra alatt közel 5 millió kedvelés érkezett. Mindezek mellett ismét több videó is felkerült az internetre, ezeket elérhetitek a számokra kattintva!

003~4~0.jpg SPL1479602_004.jpg selenagomez_1492319756356_124.jpg IGSelNews1079.jpg

12345678 910 – 1112

A kedvencünk a fesztiválozás mellett azért időt szakított az édesanyjára is, akinek ma van a születésnapja. Együtt a Northridge Skateland görkorcsolyapályára látogattak el, mely Los Angelesben található, Mandy erről fel is töltött egy fotót Instagramra. És végül pedig megjelent egy közös kép Selenáról és az Interscope ügyvezető igazgatójáról, John Janickról, a férfi pedig nyilatkozott az énekesnő legújabb albumáról is, melyet le is fordítottam nektek!

2017MandyBDay001.jpg Others008.jpg  

Kiadunk egy új Maroon 5 albumot, ami egy nagyon jó kezdésnek tűnik két kislemezzel. Ott van Zedd, és a Kygo-Selena dal is, de érkezik több dal is még Selenától. Úgy gondolom, hogy nagyon sok olyan előadó van, aki új dalokat fog kiadni, és a hangzásuk hasonló lesz azokhoz, amiket Selena vett fel az új albumára. Teljesen megváltoztatja majd a játékot. Selenával egyelőre még csak a felületet kapargattuk. Amikor leszerződtem őt, rá akart jönni arra, hogyan vigye a hangját egy kissé felnőttesebb irányba, és a legutóbbi albuma volt a legnagyobb az egész közül. De a következő, a dalok alapján, amiket már felvettünk, felülmúlja mindazt, amit eddig csinált. Voltak jó dalok az előző albumon, nagy slágerek, a Good For You és a Same Old Love, de a dalok, amiket most csinál, az egy teljesen új szint.