Pótlás: The Weenkd koncertek
Szandi*, 2017, jún 10

Selena az utóbbi időszakban, mielőtt még elkezdte volna promózni a legújabb kislemezét, a Bad Liar-t, igen csak el volt tűnve, ennek pedig a volt a legfőbb oka, hogy The Weeknd több turnéállomására is ellátogatott a barátaival együtt. Az első két koncert Inglewoodban került megrendezésre, néhány nappal a We Day után, az egyik 29-én, a másik pedig a következő estén, azaz 30-án, a The Forum-ban. Selenával néhány rajongó is összefutott mindkét koncert ideje alatt, többek közt a színfalak mögött készítettek képeket vele. 29-én szerintem elképesztően nézett ki, egy fekete pólót viselt, egy farmer overallal, amely a Free People üzletből való, ehhez egy Christian Louboutin magassarkút vett fel, melyet előzőleg a We Day alkalmával is viselt. A második estén is hasonlóan egyszerű volt az összeállítás. A koncerteken készült képeket és videókat már elérhetitek, a második koncert végéről még paparazzi képek is kerültek elő, mikor Selena és párja elhagyták a helyszínt.

    Selena_Gomez_-_Leaving_Forum_with_The_Weeknd_in_Inglewood_on_April_30-03.jpg
1234567
Csak még néhány kép erejéig szeretnék április 29-énél maradni, ugyanis Selena a koncert mellett még egy babaváró bulira is hivatalos volt aznap. A kedvencünk személyi edzője a Revival turné ideje alatt és azután is Amy Rosoff Davis, akiről néhány hónappal ezelőtt megtudhattuk, hogy babát vár, ennek tiszteletére szervezett egy kis összejövetelt, melyről néhány kép is napvilágot látott. Selena hasonló összeállítást viselt, mint a koncerten, csak itt egy fehér póló volt rajta a fekete helyett, és egy Ash Playa szandál. A képek már elérhetőek a galériánkban!

AmyBabyShower004.jpg AmyBabyShower003.jpg AmyBabyShower002.jpg AmyBabyShower001.jpg

Abel koncertsorozata remek alkalom arra, hogy Selena a szeretteivel lehessen, ugyanis a turné következő állomása Dallas volt, ahol a fellépés május 4-én került megrendezésre. A koncertre ezúttal ellátogatott kedvencünk unokatestvére, Priscilla is, és együtt bulizták át az estét, melyet bizonyítanak képek és videók is. A koncert után még éjfél után egy kicsit kikapcsolódtak, együtt látogattak el golfozni, a TopGolf nevezetű helyre, ott volt Priscilla vőlegénye, Jay Cosme is, erről az alkalomról készült néhány videó, illetve egy kép is.

DallasTheWeeknd003.jpeg DallasTheWeeknd002.jpg DallasTheWeeknd001.jpg 2017Maio010.jpg

1234

A páros nem tölthetett sok időt Dallasban, ugyanis a következő koncert már másnap volt Chicagoban. Erről a koncertről nem tudok sok információt megosztani, mindössze csak egy kép került elő erről az estéről, de a lesifotosók és a rajongók Selenát mindenhová követték, amíg csak tudták, a videókat pedig fel is töltötték a világhálóra.

CHICAGO001.jpg   

12345

A következő két koncert Toronto városában volt, és ezek a napok már sokkal eseménydúsabbak voltak, hiszen Selenát nem csak este lehetett látni, hanem kimozdult egy kis sétára, illetve egy étterembe is, és nagyon sok szerencsés rajongónak esélye volt arra, hogy találkozzon és beszélgessen vele egy kicsit. Az első fellépés színfalai mögül két fotó került elő, és készült néhány videó is, azonban a második napról van több hír. A nap folyamán, ahogy azt már említettem, Selena a városban járt, és amellett, hogy meseszép volt, most is szánt időt a rajongóival, akik később egyébként a közösségi oldalaikon is említették azt, hogy milyen közvetlen és kedves volt az énekesnő velük. Az egyikük youtuber, így dokumentálta az egész találkozást. (6:37-től látható – videó).

TheWeekndToronto002.jpg capture-20170528-100453.png capture-20170528-101010.png capture-20170528-101040.png

12345678

És ezennel elérkeztünk a legutolsó turnéhoz, amely június 6-án került megrendezésre Brooklyn-ban. Ebben a városban is két koncert volt, azonban Selena csak az elsőre látogatott el, hiszen utána már gőzerővel elkezdte promotálni a legújabb kislemezét, valószínűleg egy ideig azzal lesz elfoglalva. Az énekesnő csodásan nézett ki ezen az estén, a bohókás összeállítása egy Hesperios pólóból, egy Alexa Chung miniruhából, és egy Gucci cipőből állt. Videók ezúttal nem készültek a koncerten, viszont képek annál inkább, még Hung Vanngo is töltött fel egy selfie-t, mely szokás szerint lenyűgöző. A színfalak mögött Selena még a rajongóival is találkozott, az egyiküknek még a könnyeit is törölgette, aki örömében elsírta magát. Minden fotó elérhető a galériánkban!

2017TWNY01.jpg 2017TWNY002.jpg 2017TWNY005.jpg 2017TWNY001.jpg