Bad Liar klip érdekességek
Szandi*, 2017, jún 18

A tegnap egy egész bejegyzést szántam Selena legújabb videoklipjének, de néhány órával ezelőtt újabb érdekesség jelent meg ezzel kapcsolatosan. Bizonyára mindenki látta, aki végignézte a videót, hogy egy rövid előzetessel zárul, ami a következő kislemezt, a Fetish-t mutatja be. Kiderült, hogy valójában nem így tervezték a kisfilm zárását, hanem bemutatták volna a szereplőket. Most kiszivárgott ez a befejezés is, én pedig fel is töltöttem a YouTube csatornánkra. Ebben a rövid részletben láthatjuk a négy főszereplőt, és az ők neveiket.

Selena, mint Corrinda Leon (a lány)
Selena, mint Elle Blake (tornatanárnő)
Selena, mint Robbie Leon (apa)
Selena, mint Annie Leon (anya)


A klipben látható ruhákat Kari Perkins válogatta össze Selenának, minden egyes karakter kinézetéért ő a felelős. A napokban a Racked internetes magazin készített vele egy interjút, amelyben bővebben is mesélt ezekről a ruhákról, meg arról is, hogyan jött ez az egész ötlet. A cikket már le is fordítottam nektek!

Mesélj a Bad Liar klip csapatához való csatlakozásodról!
Szóval, a rendező, Jesse Peretz a történetben hivatkozott néhány képre a Tökéletlen idők c. filmből, amelybe én hoztam össze az öltözékeket! Szóval mindenki úgy volt vele, hogy “Ide kell hoznod Kari-t” – én meg elérhető voltam! Az ügynökségemen keresztül találtak rám, és elvittek Austin-ból LA-be, hogy megcsináljam.

Hogyan jött létre a videó koncepciója?
Jesse-nek már volt egy ötlete ahhoz, hogy a 70-es években játszódjon a klip, és egy bemutatót is tartott hozzá. Ez igazán összehozta a csapatot, mert mindannyian tudtunk majd erre építeni a tervezés, a haj, a smink, a jelmezek és minden más során. Ezt az egészet nagyon jól összetartotta, és lehetőségünk volt arra, hogy összeszedjük ezeket az ötleteket, és onnan elinduljunk.

Jesse beszélt velem arról, hogy szeretné, ha minden nagyon reálisnak tűnne, nekem pedig van egy egész kollekciónyi jelmezem a 70-es és 80-as évekbeli filmekből, amiket előzőleg készítettem, szóval mindent odavittem, és mindenkit fel kellett öltöztetnem ezekből. Elszállítattam LA-be. Szóval nagyon sok mellékszereplőt, és Selenát is fel tudtuk öltöztetni a saját vintage darabjaimból. Aztán összeszedtem még néhányat LA-ben is a Palace Costume-ből. Nyilvánosság előtt nem állnak nyitva, de úristen, az a gyönyörű dolgok legnagyobb aranybányája, és nagyon jól szervezett, elkápráztatott!

Aztán készítettünk mi magunk is néhány dolgot a videóhoz, például a kosárlabdázóknak mi készítettük a pólókat, belevasaltuk a betűket! Nagyon vicces volt.

Azok az ujjatlan felsők nagyon Tökéletlen idők stílusúak. Vásároltatok valami újat a videóhoz?
Nos, azokat az ujjatlan felsőket, még mielőtt rávasaltuk volna a WOLVES feliratot – azok igazából a Forever 21-ból bannak. És a sportkabát, amit Selena visel tornatanárnőként, azt a Target-ben találtunk. Mindössze ezek voltak az új darabok.

Mikor jött ez az egész vintage dolog, gondoltál arra, hogy felhasználsz néhány darabot az előző filmes projektjeidből?
Volt néhány dolog, amit előzőleg az Everybody Wants Some!! c. filmben, és még régen készítettem egy filmet, aminek a címe Skateland, onnan is sok dolgot felhasználtam. Igazából folyamatosan hozzáadok új dolgokat a kollekciómhoz, nem tudok ellenállni, mikor elkezdek vintage dolgokat vásárolni, mindig úgy vagyok vele, hogy ezt meg kell vennem!

Különösen tetszett az a mintás felső, amit Selena a videó elején viselt. Felkutattam az egész internetet, de nem találtam meg. Gondolom nem egy dizájner darab volt…
Nem, teljesen vintage. Senki másnak nem adtam oda ezelőtt! Már 20 éve van nálam, csak, hogy Selenára adhassam. Ugyanez van a hálóruhával is, amit a végén visel, annyira király darab, senki más nem használta ezelőtt. Tudtam, hogy jól fog működni. Volt egy jó megérzésem, vagy ilyesmi.

Az nagyon tetszik. A másik kedvencem a barack színű cipzáros póló, amit a tornatanárnőként visel.
Ó, a kis kockás mintával, az a darab nagyszerű. Tudod, végül mindegyik összeállításból két ugyanolyant kellett összehoznunk, szóval az asszisztensem ráfestett a másolatra, hogy passzoljon az eredetivel, és tökéletesen hasonlítottak. Nem is vennéd észre a különbséget, briliáns!

Volt egy olyan karakter, akit különösen szerettél öltöztetni?
Mindegyik karaktert nagyon szerettem, mert különlegesek voltak. Selena mindegyiket olyan jól eljátszotta! Szóval nehéz megmondani, hogy melyik a kedvencem, mert mindannyian azok. De nagyon szerettem az anyukát a végén, azt ahogy kinézett, a szettet, a hajat, a sminket, az egész karaktert. Olyan gyönyörű, és nagyon átéreztem a helyzetét.

Melyek a kipróbált és jó bevásárlási tippjeid a vintage ruhákhoz?
Nagyon szeretem a kis jótékonysági üzleteket, mint például a St. Vincent de Paul, Salvation Army, Goodwill. Bármilyen városban is vagyok, mindig bemegyek azokba, mert nagyon jó vintage darabokat lehet találni. Nagyon szeretek menni azokba a boltokba is, amelyek kisvárosban vannak, mert azokban nem igazán tud senki ezekről, és ekkor találsz igazán jó darabokat.

Mikor még az Everybody Wants Some!!-ot forgattunk, nagyon takarékos volt az egész film ruhatára. Elküldtem a csapatot ilyen üzletekbe Texas-ban, és az egész filmet összehoztuk anélkül, hogy bármit is kellett volna kölcsönöznünk, és ez nagyon jó volt.

Austin-ban is vannak nagyon jó vintage bolltok.
Igen! A New Bohemia nagyon jó, imádom őket, olyan jó cuccaik vannak. És a Vagabond, ami San Marcos belvárosában található. Ott is nagyon jó vintage darabok vannak.

Mesélj a Selenával való közös munkáról! A forgatás bizonyára nagy durranás volt.
Ó, az volt! Annyira édes és kedves. Nagyon profi volt, és oda volt ezeknek a karaktereknek a megteremtéséért. És ha egyszer belebújt az egyik karakter bőrébe, abban is maradt, és gyorsan tudott váltani egyikből a másikba. Persze az, hogy megvolt a haja és minden, sokat segített. Mikor a Farrah stílusú haj volt rajta, annyira pezsgő és aranyos volt. Nagyon jó volt nézni őt és dolgozni vele.

Tudom, hogy ez számára is nagy élmény volt, és megihlette őt. Azután ki is ment, hogy bevásároljon egy vintage üzletben.

Imádom ezt, és igen, csodálatos, hogy képes volt négy karaktert eljátszani néhány perc alatt. A Bad Liar tényleg egy kisfilmnek tűnik.
Hurrá, annyira izgatottá tesz, hogy ezt hallom! Össze kell hozniuk egy teljes filmet, hogy ezt az egészet megismételhessük!