Új Ask Anything Chat videó és Teen Choice Awards jelölések
Szandi*, 2017, Júl 13

Szerencsére mostanában folyamatosan vannak hírek Selenáról, és ez ma sincs másként, hiszen a Fetish mellett még egyéb apróságok is megjelentek, melyeket most el is hoztam nektek ebben a bejegyzésben. Az elmúlt héten többször is volt szó az Ask Anything Chat-ről, amely a Most Requested Live műsornak készült még múlt hónapban, mikor kedvencünk az iHeart Radio stúdiójában járt. Ennek az egésznek a lényege az volt, hogy a rajongók világszerte küldhettek be kérdéseket, a kedvencünk pedig válaszolt is néhányra. Kettőt feliratoztam nektek (kattints), azonban a tegnap megjelentet most csak összefoglalom, mert túl sok érdekesség nem hangzik el benne. Az egyik kérdező azt szerette volna tudni, hogy Selena hogyan szokott kissé tisztelettudóan reagálni arra, amikor egy sofőr levágja az utat, és ezt meg is mutatta. A második kérdés az volt, hogy van-e egy külön szobája az összes díjnak, amit eddig nyert az évek során, mire ő azt felelte, hogy az anyukájánál van az összes az irodában, de néhányat pedig Selena aláírt és eladományozta a rajongóinak. A következő körben néhány müzlifajtát kellett sorrendbe állítania, az alapján, hogy mennyire szereti őket. Ezek után azt a kérdést tették fel neki, hogy lehetséges-e a számára, hogy egyszerűen csak elhagyja a házát, és tartson egy átlagos napot. Erre ő azt válaszolta, hogy teljes mértékben, bár néha nagyon frusztrált amiatt, hogy vannak a közelben olyan felnőtt férfiak, akik nagyon tiszteletlenek. Elmondta azt is, hogy nem annyira jó fej mindig, és vannak napok, amikor borzasztóan ideges lesz, de ettől függetlenül elmegy egy közeli helyre kávézni a barátaival és hasonlók. Az utolsó előtti kérdés az volt, hogy egy turné tervezésekor jóvá kell-e hagynia mindent, vagy csak bizonyos dolgokat? Az énekesnő elmondta, hogy amikor fiatalabb volt, akkor nem, de most már szert mindenről tudni, és mindent jóvá kell hagynia, ez pedig néha nagyon sok embert elszomorít, de olyan helyzetben van jelenleg, hogy kiáll magáért, és megmondja, ha valami nem tetszik neki. A válasz végén még az is elhangzott, hogy a közeljövőben a turnézás ismét a középpontba fog kerülni, de először ki kell adnia még néhány új dalt. Ha már szóba került a turné, volt egy olyan kérdés is, hogy milyen állomásokon vannak a legjobb ételek a backstage-ben, mire ő azt felelte, hogy nagyjából mindenhol ugyanazt eszi: sajtot, uborkát, hot cheetos-t és csirkét, de azt mondaná, hogy Dél-Amerikában. A végső kérdések között pedig az állt, hogy hogyan becézik őt a barátai. Azt mondta, hogy mindenki Sel-nek hívja őt, ami már nagyon unalmas, de ő nagyon kis érzékeny, imádja a barátait, drágámnak, babámak, édesemnek hívja őket. A videó végén egyébként az áll, hogy ma lesz egy újabb rész, ha tényleg így van, majd mindenképp kikerül az is az oldalra!


Az interjú mellett még felkerült az internetre az idei Teen Choice Awards jelöltjeinek listája, és a Selenatorok már most örülhetnek, hiszen a kedvencünket 8 kategóriában jelölték, ezzel pedig idén ő az a híresség, akit a legtöbb kategóriában jelöltek a díjátadón. Mint minden évben, ezúttal is van lehetőségünk szavazni, ugyan a hivatalos oldalukon nem, de Twitteren keresztül igen. Összegyűjtöttem a kategóriákat, és hogy mit kell kitweetelnetek ahhoz, hogy érvényes szavazatot adjatok le. A díjátadó augusztus 13-án kerül megrendezésre, remélhetőleg Selena is ott lesz majd.

Legszexibb nő: My #TeenChoice vote for #ChoiceFemaleHottie is @selenagomez
Legjobb nyári dal: My #TeenChoice vote for #ChoiceSummerSong is Bad Liar by @selenagomez
Legjobb elektronikus/bulizós dal: My #TeenChoice vote for #ChoiceElectronicDanceSong is It Ain’t Me by @KygoMusic & @selenagomez
Legjobb nyári női előadó: My #TeenChoice vote for #ChoiceSummerFemaleArtist is @selenagomez
Legjobb Instagrammer: My #TeenChoice vote for #ChoiceInstagrammer is @selenagomez
Legjobb Snapchatter: My #TeenChoice vote for #ChoiceSnapchatter is @selenagomez
Legjobb stílusikon: My #TeenChoice vote for #ChoiceStyleIcon is @selenagomez
Legjobb változást hozó személyiség: My #TeenChoice vote for #ChoiceChangemaker is @selenagomez

Visszatérve kicsit Selena dalaira, még leírnám így végezetül, hogy ahhoz képest, hogy a Fetish mindössze néhány órája jött ki, több országban is első helyen áll már az iTunes-on, YouTube-on pedig már több, mint 3 millióan tekintették meg az audiót, Petra Collins pedig az Instagram sztorijában közölte velünk, hogy nagyon közel van már a hivatalos videoklip megjelenése is. Emellett még az is kiderült, hogy állítólag a Stained című dalt Selena csapata szivárogtatta ki szándékosan, ami talán igaz is, mert még mindig nem törölték egy videómegosztóról sem jogsértés miatt.