Ask Anything Chat utolsó rész és fotók
Szandi*, 2017, Júl 14

Sziasztok! Az elmúlt héten folyamatosan kaptuk az Ask Anything Chat videókat, a tegnapi napon pedig feltöltötték ennek a kérdezz-felelek-nek az utolsó részét is a hivatalos YouTube csatornájukra. Selena ezúttal nem válaszolt túl sok kérdésre, de szerintem eléggé érdekes volt. A tegnaphoz hasonlóan, ma is összefoglaltam a videóban elhangzottakat, és már olvashatjátok is!
Az első kérdés az volt, hogy a követőinek hány százalékánál érzi úgy, hogy már túl sok az, amit lát saját magáról. Az énekesnő elmondta, hogy ez az egész néha idegesítő, mintsem megterhelő vagy nyomasztó, mert készülnek róla néha ronda képek, néha rosszul érzi magát emiatt és frusztrált, de néha pedig vicces. Ennek ellenére nagyon boldog, szeret kapcsolatokat kialakítani a rajongóival, és meg is említette az egyiküket, Kevint, akit különösen kedvel. A következő kérdés ahhoz kapcsolódott, hogy mi számára az álomlakás, álomautó és álomvakáció. Elmondta, hogy nagyon szeretne valahol New York-ban élni, mert ezelőtt sosem lakott ott, továbbá hozzátette, hogy nagyon sok helyen járt már, azonban egyiket sem volt esélye alaposan megnézni, emiatt sok helyre visszamenne, és az álomautója pedig az egykori Ford Escape-je, amit sajnos összetört. A következő rajongói kérdésben az állt, hogy hol volt a legutóbbi közös vakációja a családjával, és, hogy sokat utazott-e, mikor kisgyerek volt. Erre azt felelte, hogy kiskorában nem igazán engedhették meg maguknak az utazást, ezért az apukájával nagyon sokat jártak San Antonio-ba, hogy a helyi kosárcsapat meccseit megnézzék, emiatt pedig nagyon meg is kedvelte azt, és a kedvenc játékosa Tim Duncan. A legutóbbi közös vakáció pedig nagyon régen volt, de általában az Texasban szokott lenni otthon, és néha együtt utaznak vele valahová. A szülővárosából az egyik rajongóját az érdekelte, hogy van-e egy olyan rockdal, amit szerinte nagyon jól el tudna énekelni, erre ő azt válaszolta, hogy a Sweet Home Alabama nagyon jó, főleg egy karaoke alkalmával. Az utolsó körben egy lány az kérdezte, hogy Selena ismeri-e az ő hangterjedelmét, és hogyan tud valaki rájönni arra, hogy bizonyos hangokat ki tud-e énekelni. Az énekesnő véleménye szerint több műfajt is ki kell találni, ő tudja magáról, hogy van egy különleges hangszíne, és az tartozik az ő komfortzónájába, és nagyon sok műfajt ki kellett próbálnia, mire megtalálta azt, ami számára megfelelő. Azt is hozzátette, hogy nem kell félni attól, ha esetleg elrontja, mert csak így tud rájönni, hogy mi a jó neki.


Emellett még a galériánkat frissítettem egy kicsit, és feltöltöttem a Fetish fotósorozatából három képet, melyeket előzőleg már láthattunk, azonban most megjelentek jobb minőségben és nagyobb méretben, illetve néhány paparazzi fotót is feltöltöttem még, ami még 11-én készült Malibun.

   

Így zárójelben egyébként megjegyezném, hogy a tegnapi napon a Fetish második helyen debütált az iTunes-on világszerte, míg az Egyesült Államokban az első helyen van még mindig, ezzel pedig megelőzte az év egyik legnagyobb slágerét, a Despacito-t, gratulálunk neki!