Szerdán érkezik a Fetish videoklip & képek
Szandi*, 2017, Júl 25

Sziasztok! A bejegyzést egy nagyszerű hírrel kezdeném, ugyanis Selena a tegnap este folyamán jelentette be az Instagram profilján, hogy nem kell már sokat várnunk a Fetish videoklipre, hiszen holnap, azaz július 26-án már meg is jelenik. Már rengeteg előzetest láthattunk belőle, most pedig ismét megosztott egyet, mellé pedig még csatolt két képet is a fotósorozatból. Az előzetesek alapján ismét egy nagyon jó klipnek nézünk elébe, véleményem szerint még jobb lesz, mint a Bad Liar-höz készült kisfilm. Az említett előzetest már beágyaztam a bejegyzésbe, a képek pedig elérhetők az oldal galériájában!

FetishShoot016.jpg FetishShoot015.jpg  


Ezen kívül még rengeteg képpel tudok nektek szolgálni, hiszen az elmúlt napokban Selena végre ismét kimozdult és aktív volt a közösségi oldalain is. Most időrendi sorrendbe gyűjtöttem össze a fotókat. A Revival turné időszakából jelent meg  egy új színfalak mögötti kép, ez Québec-ben készült tavaly július 11-én. Három paparazzi képet is feltöltöttem, ezek még múlt hónap elsején készültek, mikor a kedvencünk kimozdult egy kicsit az asszisztensével, Theresával Los Angelesben, még mielőtt New York városába repült volna.

DFiEwozXsAUu8zz.jpg 003~777.jpg 002~852.jpg 001~1007.jpg

Az elmúlt néhány nap eléggé mozgalmas volt, mivel 22-én ünnepelte Selena a születésnapját, és emiatt volt egy kis baráti összejövetel. Erről most három új fotót töltöttem fel, az egyiken a barátnőivel láthatjuk őt, míg a másik kettőn a házukban lévő Fetish faldíszt közelebbről, ami szerintem iszonyúan jól mutat. Az ünneplésre később Abel is odaért és együtt töltötték a másnapot, délelőtt egy kávézóba látogattak el, amely a 10 Speed Coffee nevet viseli, és lencsevégre kapták őket, mikor a helyszínt elhagyták. Este egy étterembe látogattak el, melynek a nevét pontosan nem tudni, de a távozásukat ismételten megörökítették. A fiatal énekesnő egy Ramy Brook ruhát viselt, egy Gianvito Rossi magassarkú szandállal párosítva.

DFcApuXWsAE7GY8.jpg 003-775.jpg 023~309.jpg 015~400.jpg

Tegnap este tovább folytatódott a szórakozás, ugyanis Sel egyik jó barátnője, Elyse Murphy Roberson betöltötte a 28. életévét, és Selena kedvenc éttermébe, a The Nice Guy-ba látogattak el, hogy ezt megünnepeljék. Paparazzi képek ismét készültek, amint megérkezett a helyszínre, és nagyon csinos volt a Jenny Packham ruhájában. A megjelent fotók közül feltöltött egyet Instagramra az énekesnő fodrásza, Marissa Marino is, az egyik követője pedig hozzá is szólt, hogy Selenának néhány képen úgy tűnik, mintha meg lenne dagadva az arca, erre pedig reagált is Marissa, elmondva, hogy ez a lupusz egyik tünete. Mindenki aki jelen volt a bulin, előszeretettel használta a közösségi oldalait, beleértve a kedvencünket is, így még láthatunk néhány videót és képet is!

010~506.jpg 005~635.jpg DFj6XUsXoAAbIu_.jpg DFjY2aDXoAEszh5.jpg

123456