Megjelent a Fetish videoklipje
Szandi*, 2017, Júl 26

Sziasztok! Selena legújabb kislemeze, a Fetish, melyben közreműködik Gucci Mane rapper is, 12-én debütált világszerte. A videoklipre nem kellett sokat várnunk, hiszen kedvencünk néhány napja jelentette be, hogy ma meg is jelenik, ez pedig így is történt, egy órája közzétették a hivatalos VEVO csatornájára. Bátran mondhatom, hogy ezelőtt semmi hasonlót nem láthattunk az énekesnőtől, igazán egyedire sikerült a klip, szerintem nagyon jó munkát végeztek a klip rendezőjével, Petra Collinsszal. A többség furának tartja a kisfilmet, ami teljesen érthető, de én személy szerint imádom az ilyen beteg dolgokat, és nekem ez a videoklipje tetszik a legjobban idáig. Selena rajongói még mindig próbálják összerakni a képet a klip történetéről, így most próbáltam egy kis magyarázatot összehozni, hátha így érthetőbb lesz mindenki számára. Tehát, mikor az emberek először a fétis szót hallják, többnyire a szexualitás jut az eszükbe, ami nagyjából igaz is, azonban ez jelenthet lényegében tárgyakat, testrészeket is, amelyeket egy adott ember bálványoz, talizmánként tekint rá. A kisfilmben a kedvencünk minden tárgyra így tekint, mindent bevesz a szájába, nem tudja magát távol tartani a dolgoktól, ebbe pedig lassan kezd beleőrülni, és próbálja levágni a nyelvét, mindent megtesz azért, hogy ez sikerüljön, de semmi nem jön össze. A végén viszont sikerül neki, mikor bezárja magát a hűtőszobába, akkor láthatjuk először mosolyogni a klipben, csak rengeteg őszibarack veszi őt körül, ami egyes kultúrákban a halhatatlanságot, örök életet jelképezi. Szóval ez az egész dal igazából nem is egy személyről szól.

Emellett még van egy másik magyarázat is, ami abból áll, hogy a klip elején Selena a Napot bámulja, ez azt jelképezi, hogy keresi az igazit, de a mai világban néhány srácnak nagy elvárásai vannak, melyeknek talán nem mindig sikerül eleget tenni, ebbe kezd a kedvencünk beleőrülni, és lassan önmagának a megszállottja lesz, a szomorúság miatt pedig mindenféle fura dolgot csinál, önmagát bántja.

Még azt szeretném hozzátenni, hogy a híresztelések szerint valójában a Fetish az első kislemez a kedvencünk legújabb albumáról, nem pedig a Bad Liar, azonban pontos információnk még nincs, előbb-utóbb remélhetőleg kiderül, ha az énekesnő ismét ad majd interjúkat. Emellett pedig még feltöltöttem egy új fotót, ami a klip színfalai mögött készült.