Szabotálják Selenát?
Szandi*, 2017, Júl 27

Az elmúlt hónapok eléggé izgalmasak voltak minden Selenator számára, hiszen a kedvencünk új dalokkal tért vissza, előbb a Bad Liar-t adta ki, majd később a Fetish-t, és mindkettő eléggé nagy sikernek örvend. Azonban mostanában történnek olyan dolgok, melyek kicsit elkeserítőek, és nem teljesen érthetőek, néhány hete több rajongó is úgy véli, hogy szabotálják Selenát. Úgy gondoltam, hogy erről érdemes írni egy bejegyzést, hiszen talán van benne némi igazság, és jó lenne, ha minél többen tudnának  róla.

Kezdjük a legelején, vagyis a Bad Liar klip megjelenésénél, ami eléggé nagy felháborodást keltett a rajongók körében, amiatt, hogy a Billboard toplistáin nem számított a klip nézettsége, ezt maga a Billboard erősítette meg, és nem igazán értették a dolgot. Ez még csak egy apróság volt, a Fetish megjelenése után akadt ki a legtöbb Selenator igazán. A megjelenés napján hatalmas sikernek örvendett a kislemez, hiszen még a Despacitot is sikerült elkerülnie, ezzel feljutva az első helyre az iTunes-on. A rajongók folyamatosan hirdették a dalt, igyekeztek többen megvásárolni, ajándékozni egymásnak, hogy mihamarabb feljuthasson az első helyre, azonban időközben akadt némi probléma, ugyanis többen panaszkodtak amiatt, hogy egyszerűen nem tudják megvásárolni a dalt, mert az iTunes hibát ír ki akkor, és nem tudták, hogy ez mégis miért van. Néhány nappal ezelőtt pedig ismét történt valami. Selena Spotify fiókját feltörték, a neve helyett egy bizonyos Jenny Duncan jelent meg, később pedig mindenki azt láthatta, hogy a kedvencünk összes dala Jenny neve alatt van jelen, később pedig a Fetish el is tűnt, a többi dalt pedig nem tudták lejátszani. Ezekről egyébként bizonyítékot is láthattok ide, ide és ide kattintva. Később több rajongó is értesítette a Spotify-t Twitteren, az egyiküknek még válaszoltak is, hogy állítólag Jenny egy feltörekvő énekesnő, és ennél több információt nem oszthatnak meg. Eközben Apple Music-on is pontosan ez történt, ott is Jenny Duncan néven jelentek meg Selena dalai, amelyek egy bizonyos 2017-es Storm nevezetű albumról valók. Erről is nézhettek meg képet ide kattintva. Ez a dolog továbbra sem világos, de azóta már minden helyreállt.

A tegnap megjelent a Fetish klipje, és mindenki furcsállja, hogy ennyi idő alatt kevesebb, mint 4 millió megtekintés érkezett, ami nagyon kevés, hiszen az audió videón már az első napon több, mint 10 millió megtekintés volt. És már onnan is látszik, hogy több megtekintésnek kéne lennie rajta, hogy én magam láttam, hogy az első fél órában már több, mint 500 ezer megtekintés volt, aztán hirtelen leállt volna az egész. Bizonyára azt ti is észrevettétek, ha egy youtube videót többször megnéztek, akkor egy idő után megjelenik majd az ajánlóban is, azonban több rajongó is tapasztalta, hogy szinte egész nap nézték, sehol nincs az ajánlóban. Instagramon pedig nem elérhető a #Fetish hashtag, pedig többen is használták, mégsem dob ki semmit rá, ez volt a másik fura dolog.

Az utolsó dolog pedig az Interscope Records-hoz kapcsolódik, amely Selena zenei kiadója. A rajongók rájuk is kiakadtak amiatt, hogy hosszú ideig nem erősítették meg azt, hogy a Fetish kislemez-e vagy sem, emiatt pedig a rádiók sem játszhatták, mindössze csak néhány napja kaptak engedélyt rá. Plusz még azt sem tudni biztosra, hogy a Fetish vagy a Bad Liar az első kislemez az albumról. A Genius alapján a Fetish, de akkora a káosz jelenleg, hogy jó lenne, ha a kiadó kicsit tájékoztatna minket. Az oldalon nem írtam túl részletesen erről, de megemlítettem, hogy a Fetish megjelenésének napján kiszivárgott az énekesnő egyik dala, a Stained, amit szintén nagyon sokat vártunk, később pedig kiderült, hogy a kiadótól tette valaki közzé illegálisan, ez pedig nyilván ahhoz vezetett, hogy azt hallgatták inkább.

Tehát nagyon sok fura dolog van, amit nem ártana, ha tisztáznának a kedvencünk csapatának tagjai, de bízzunk benne, hogy hamarosan minden rendbe jön, és senki nem tesz ismét keresztbe Selenának. A rajongók folyamatosan megjelölik a kiadót a problémához kapcsolódó tweetekben, remélhetőleg mihamarabb eljut hozzájuk a hír.