Új Interjúk & képek
Lola, 2017, Júl 29

Sziasztok! Ma sem szenvedünk hírhiányban, így ezeket most összeírtam nektek egy bejegyzésbe. Petra Collins-tól, a Fetish videoklipjének rendezőjétől kaptunk új színfalak mögötti fotókat, számszerint 4-et, amelyek nem a legjobb minőségűek, viszont Selena gyönyörű rajtuk. Július 26-án Sel egyik barátnője, Francia Raisa 29. születésnapját ünnepelték, amelyről újabb fotók jelentek meg. Francia születésnapján kedvencünk édesanyja és mostohaapja is ott volt, amit fényképek, illetve egy videó is bizonyít, amit itt érhettek el! Továbbá Selena szerepel a júliusi német Jolie címlapján és a magazinon belül is, egy rajongó pedig le is fotózta, így a galériában már meg is tekinthetitek! A címlapra a 2011-es Gimmie Magazin fotósorozatából választottak egy képet.

FetishBackstage005.jpg FranciaBday001.jpg DF0gcO9WsAU0yJl.jpg DF0gefeWAAA_-76.jpg
A bejegyzést 2 interjúval zárnám, amelyek a napokban jelentek meg. A norvég dj, Kygo számolt be arról, hogy milyen érzés volt Selenával együtt dolgozni az It Ain’t Me-n. Az interjút lefordítottam nektek, érdemes elolvasni!

Ha már a kislemezeknél tartunk, gratulálok az “It Ain’t Me”-hez (Selena Gomez) és a “First Time”-hoz (Ellie Goulding). Hogyan születtek meg?

Los Angeles-ben voltam néhány dalszerzővel és előálltak egy ötlettel az “It Ain’t Me’-hez. Az egyik szerző, Andrew Watt, Selena egyik barátja, elküldte neki a dalt, és visszahívta, mondva ‘Imádom ezt a dalt, a részese kell, hogy legyek.’ Bejött a stúdióba és nagyon odatette magát.

Az ‘It Ain’t Me’ épp most ért el egy újabb mérföldkövet, igaz?

Igen, pont tegnap láttam. 500 millió lejátszás Spotify-on, vagy valami ilyesmi. Őrültség.

Emellett a Radio Disney-től kaptunk egy újabb videót, melyben Selenának tesznek fel kérdéseket olyan hírességek, mint Laura Marano, Sabrina Carpenter, Jenna Ortega és Jordan Fisher. Megtudhattuk kedvencünkről, hogy hiába alakított több éven át egy olyan karaktert, aki jól hazudik, ő mégsem olyan jó benne. Ha nagyon megerőlteti magát, akkor tud hazudni, de akik igazán ismerik, rájönnek, hogy hazudik. Imád Dél-Amerikában fellépni, mert a közönség csodálatos és sok energiát kap tőlük. Hiányzik neki az az érzet, hogy a csizmájában legyen a varázspálcája, amit Alex Russo-ként mindig hordott. A pálcája még mindig meg van neki, be van kereteztetve és elérzékenyül, ha beszél róla. Büszke a Bad Liar-re.