Sziasztok! Mostanság ismét összegyűlt néhány kép Selenáról, melyeket most meg is osztanék veletek. Először is az Instyle US szeptemberi számának fotósorozatának színfalai mögül jelent meg egy új fotó. Továbbá kedvencünk augusztus 5-én az Zoe templomban járt, Los Angeles-ben. Ebben a templomban minden két évben megrendezésre kerül a Zoe konferencia, melynek keretein belül Istent tisztelik, imádkoznak, különböző kreatív dolgokat csinálnak, és építik a közösségüket. Idén még olyan hírességek jelentek meg itt, mint Justin Bieber vagy Hailey Baldwin. A konferencián készült kedvencünkről egy polaroid fotó, mely szintén elérhető a galériánkban. Másnap az Oasis templomban is tiszteletét tette, ahol egy rajongó lencsevégre kapta őt. Végül pedig kiderült, hogy Selena kiadott volna egy spanyol albumot, Ideal címmel, még mikor létezett a Selena Gomez & The Scene banda. Sajnos az album soha nem jelent meg, viszont a borítója felkerült az internetre, amelyen az A Year Without Rain lemez egyik fotósorozat képét láthatjuk.

DGjqtymXYAQG3Mo.jpg ZoeConference001.jpg 2017Agosto002.jpg DGo4GQqXsAIy4Vs.jpg

A további képek mind a Coach-hoz kapcsolódnak. Az őszi/téli kollekcióhoz készült fotósorozatból jelent meg egy új promóciós kép, melyen az énekesnő a Selena Grace táskával pózolt. A táskához készült fotósorozatból szintén megjelent egy eddig nem látott kép, illetve újabb képeket töltöttem fel a kollekció darabjairól. Végül pedig a Vogue magazin által kaptunk a tervezés színfalai mögül több képet is, melyen a márka kreatív igazgatójával, Stuart Vevers-szel láthatjuk Sel-t. A képek mellé egy interjú is társult, melyet lejjebb el is olvashattok magyarul!

004-694.jpg DGlldTTXkAAQNOI.jpg DGpwDxsWAAAJnSG.jpg DGn4CmtWAAEScsu.jpg

Mesélj arról, a Coach táska megtervezése során szerzett tapasztalataidról. Milyen érzés tervezni a kreatív igazgatóval, Stuart Veversszel?
A kapcsolat amit Stuarttal kialakítottam, nagyon különleges. Már a kezdetektől nagyon kötődünk egymáshoz, hetekig beszélgettünk, mielőtt elhatároztunk, hogy összehozunk valamit együtt. Megmutatta, hogy milyen elképzelése van a Coach-ról, mit képvisel, és milyen ez a nagyszerű amerikai márka. Irányítani egy adott helyzetet, nagyon fontos a számomra, mint nő és, mint üzletember. Amit a márka képvisel, valami olyasmi, amit én megtestesíthetek. Az általam tervezett kézitáskán van egy inspiráló üzenet is.

Hogyan jött az ötlet a táska alakjához?
Szeretem az olyan táskát, ami könnyű, és belefér az egész életem! Egy táska, ami mindenhez illik, nagyon fontos a számomra. Szükségem van arra, hogy hordhassak egy táskát hónapokig és ne váltsak másra. Folyton mozgásban vagyok, szóval mindenem benne van.

Meg tudod osztani velünk, hogy mi a legfontosabb, aminek lennie kell egy táskában? Mitől lesz ez a táska tökéletes a számodra?
Mint a legtöbb ember, én is a mobilomat mondanám, mert mostanság a telefonok többet jelentenek egyszerű telefonoknál. Igazán megtanultam értékelni a szakmabeli tudást és a táska apró részleteit. Azt hiszem a tökéletes táska mindenhez megy, és nem kell átgondolnod, hogy passzol-e a ruhádhoz.

Mi inspirált téged ebben a Coach együttműködésben? Kit tudsz elképzelni egy Coach x Selena Gomez darabbal?
Igazából csak az inspirált, amit én keresek egy táskában. Hihetetlen volt ilyen szorosan együttműködni Stuarttal, ami már magában nagyon inspiráló. Abban reménykedem, hogy a táskának lesz vonzóereje mindenki felé. Még ha a dalaimmal is, annyira jó látni a sokszínűséget a közönségemben, amikor turnézom. Ez nagyon boldoggá tesz.

Mesélj a Selena Red-ről! Hogyan találtad meg a tökéletes pirosat?
Azt hiszem mindenki számára van egy szín, ami valamilyen jelentőséggel bír és azonnal felturbózza az önbizalmat. Számomra a piros egyben klasszikus és jobb bármi másnál. Az utóbbi években észrevettem, hogy gyakrabban viselek pirosat.

Van néhány nagyon személyes dolog a táskán. Tudsz mesélni a “Love yourself first” feliratról?
Már többször is beszéltem arról régen, hogy mennyire fontos, hogy igaz és őszinte legyél magaddal. A rajongóimmal beszéltem arról, hogy milyen fontos gondoskodni magadról. Nagyon szerencsés vagyok, hogy kreatív lehetek az életem során és különböző projekteken dolgozhatom. De nagyon fontos, hogy időt szánj magadra, hallgass magadra, és kedves lény önmagadhoz.

Érdekességként megjegyezném a végén, hogy a tegnapi nap folyamán a Coach írt Instagramon néhány Selena fanoldalnak, és a szerkesztőinek küldtek ingyen aláírt Selena Grace táskákat.