Courntey Barry születésnapi bulija és egyebek
Szandi*, 2017, aug 11

Sziasztok! Az énekesnő ismét megint eltűnt a nyilvánosság elől, a napjait főként a lakótársaival tölti, ezt pedig néhány fotó és videó is bizonyít, amelyek a tegnap készültek. Courntey Barry születésnapja alkalmából összegyűltek néhányan, hogy megünnepeljék őt, és persze nem maradhattak el a közös fotók és a felvételek sem, melyeket a közösségi oldalaikra posztoltak. De még ezelőtt, kedvencünk hosszú idő után ismét használatba vette a Snapchatjét, mégpedig azért, mert ha Shazammal rákeresünk a Fetish-re, akkor Snapchaten elérhetővé válik egy filter, melyen a dal címe és egy barack látható. Sel néhány videót posztolt, melyben Theresa Marie is látható volt, együtt hallgattak zenét, illetve közölték az előbb említett dolgot. A születésnapi képeket tehát feltöltöttem a galériánkba, a videók pedig ahogy azt már megszokhattátok, elérhetők az előnézeti képek alatt, a számokra kattintva.

   

1 – 23

Mindezek mellett még néhány más kategóriájú kép is megjelent. Mostanában többször volt szó az oldalon az Instyle US magazin számára készült fotósorozatról, most a színfalak mögül kaptunk két új képet, mindkettőn Laura Brown társaságában láthatjuk az énekesnőt, aki egyébként az interjúkat készítette vele. A fotózás idején néhány Selena Grace táskát is aláírt, amelyeket majd megnyerhet szeptemberben pár szerencsés rajongó, erről pedig szintén van egy képünk. Végül pedig maga a táska tervezésének a színfalai mögül is felkerült az internetre három új fotó, illetve egy videó is, melynek köszönhetően láthatjuk, hogyan választotta ki Selena a táska színét, meg minden mást, érdemes megtekinteni!

   


A bejegyzést pedig egy érdekességgel zárnám, ugyanis kedvencünk asszisztense, Theresa Marie ma Selena menedzsmentjének egyik tagjának, Zack Morgenroth irodájában volt (ő a producere a Bad Liar és a Fetish klipnek is), és a falon látható Selena Wonderland magazinos fotósorozatának egyik képe, ami még 2015-ben készült, és ha jobban megfigyelitek, az asztalon egy új fotó is van róla, ami valószínűleg néhány hetes lehet, reméljük hamarosan megjelenik. A videót ide kattintva érhetitek el!