Teen Choice Awards díj és képek
Szandi*, 2017, aug 14

Sziasztok! A bejegyzést egy rossz, és egyben jó hírrel indítanám. Ma hajnalban került megrendezésre a Teen Choice Awards, melyen az évek során kedvencünk többször is tiszteletét tette. Idén igazán büszkék lehettünk rá, hiszen ő volt az a híresség, akit a legtöbb, azaz nyolc kategóriában jelöltek. Hajnali négykor vette kezdetét maga a show, ahol kihirdették a nyerteseket, sajnos a nyolc jelölés közül mindössze csak egyet sikerült Selenának díja váltania, a szavazatok alapján ő lett a legjobb az Instagram kategóriában. Ahogy az várható volt, az énekesnő erre a díjátadóra sem ment el, mostanában a legtöbbet kihagyta. Még volt pár nyertes, aki nem tudott elmenni, viszont azokról közzétettek videókat, amint átadták a díjukat, de sajnos Selenáról még ilyen sem készült, de minden esetre gratulálunk neki, szerintem ezt a díjat mindenképp megérdemelte!

Az utóbbi napokban az énekesnő ismét eltűnt, az idejét a barátaival töltötte, nem igazán volt a nyilvánosság előtt, így hírek alig jelentek meg. Augusztus 11-én néhány barátnője, és Abel társaságában látogatott el a Laugh Factory nevezetű comedy clubba, ahol meg is néztek egy stand-up comedy előadást. Egy kép bizonyítja, hogy nagyon jól érezték magukat, és egy szemtanú is elmondta ezt az Entertainment Weekly-nek. Egy rajongó is elcsípte itt Selenát egy videó erejéig, amelyet lentebb meg is tudtok nézni az említett képpel együtt. Ezen kívül még három új képpel tudok nektek szolgálni az InStyle US magazin szeptemberi számának fotósorozatából, ezek közül már egyet láthattunk, viszont annak a mérete nem volt teljes, a másik kettő pedig teljesen új.

   

Végül pedig két dolgot szeretnék közölni veletek. Az elsőt Selena osztotta meg Twitteren, közölte velünk, hogy a #StreamWithSelena hastaget használva tegyünk fel neki kérdéseket, és ma egy kérdezz-felelek keretein belül válaszolni is fog néhányra, közben pedig promotálni fogja a Fetish kislemezét, így arra kért minket, hogy hallgassuk Spotify-on és vegyük meg iTunes-on. A másik dolog is kapcsolódik egy kicsit a 3. szólóalbumához. Mostanában Instagramon, meg mindenhol máshol elkezdtek különböző dallistákat terjeszteni. Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy aki ilyesmibe belefut, ne higgye el, hiszen ez mindössze néhány rajongó fejéből pattant ki. Azokon a dallistákon olyan számok címeit olvashatjuk, amelyek vagy nem léteznek egyáltalán, vagy Selenának írták, és nem fogadta el, vagy rögzítette stúdióban, de egyáltalán nem biztos, hogy az albumra is fel fog kerülni. Az albumról még semmi pontos információnk, legutóbb azt írta a csapata, hogy év végén jelenik meg, de még ezt sem lehet tudni biztosra, de az ilyen hamis dolgokat tényleg ne vegyétek be, csak az olyasmiket, amelyeket Selena csapata oszt meg, az ilyenek pedig az oldalra is kikerülnek!