Fotók, Fetish kulisszavideó és egyebek
Szandi*, 2017, aug 17

Sziasztok! Az elmúlt napokban eléggé sok apróság gyűlt össze a kedvencünkről, legnagyobb örömünkre, ezeket pedig meg is osztanám veletek. Először is Selena két nappal ezelőtt, azaz 15-én látogatott el a Santa Monicában levő Amazon Studios-ba, valószínűleg a Woody Allen film kapcsán volt ott, az arról szóló bejegyzésemben említettek, hogy általuk kerül majd nyilvánosságra a végeredmény. A rajongóknak nagy mázlijuk volt, hiszen sokuknak sikerült elcsípni a fiatal énekesnőt, aki szokás szerint most is boldogan készített velük közös fotókat és videókat, melyek később kikerültek a közösségi oldalakra is, én pedig ezeket fel is töltöttem a galériánkba, míg a videókat a számokra kattintva érhetitek el.

   

1234

Vészesen közeledik szeptember 1-je, ami azt jelenti, hogy nem kell sokat várnunk, hogy megjelenjen a Coach x Selena Gomez kollekció. A márka Instagram profiljára, és más oldalakra is még mindig számos fotó kerül ki a darabokról, most is nagyon sok eddig nem látottat sikerült feltöltenem. Először is az őszi/téli kollekció kampányához jelent meg két promóciós fotó, ezen kedvencünk feje nem látható, így főként a táskákra kerül a hangsúly. Továbbá vannak még képek a Selena Grace táska tervezésének színfalai mögül is, melyeken ismételten nem látható az énekesnő, végül pedig a kész darabokról is megtekinthető nálunk néhány kép, csekkoljátok őket!

   

Képek szempontjából már csak három van, amit meg kell osztanom. Egy fiatal művész, Yung Jake nagyon szeret portrékat készíteni különböző hírességekről, köztük Willow Smithről, David Bowieról, Kodak Blackről, LeBron Jamesről, vagy épp a kedvencünkről. Bárki, aki New York városában jár, a Tripoli galériában tekintheti meg a kiállítását, ahová nemrégiben kikerült egy nagy portré Selenáról is. A portrét egy 2014-es fotósorozat ihletett, melyet még Aris Jerome fotós készített az énekesnőről. Az alkotásról két jó minőségű fotókat érhettek el a galériában, véleményem szerint nagyon szép lett!

   

Annak ellenére, hogy Selenát néhány héttel ezelőtt szabotálták, és emiatt jóval kevesebb megtekintést ért el a Fetish videoklip, mint amennyit valójában érdemelt volna, így is nagy sikernek örvend, hiszen már több, mint 50 millió megtekintés érkezett rá. Az énekesnő egyelőre csak a közösségi oldalain reklámozza a dalt, a tegnap pedig egy exkluzív színfalak mögötti videót osztott meg. Sajnos ez YouTube-on egyelőre nem érhető el, viszont ide kattintva bárki megnézheti! Ha már a promózásnál tartunk, kiderült, hogy az énekesnő interjút fog adni hétfő reggel a Kiss 98.5 nevezetű rádiónak, melynek székhelye Buffalo városában van. Szó lesz majd a Fetishről és minden másról is.

Néhány órája bejelentették, hogy Selena fogja vezetni a Good Time című film sajtótájékoztatóját, 19-én, az ArcLight moziban. Az énekesnő kérdéseket fog feltenni a színészeknek, producereknek, és mindenki másnak, aki ott megjelenik. A krimiben egyik főszereplője a Twilightból jól ismert Robert Pattinson.