Interjúk a 92 Pro FM és Energy 103.7 rádióknak
Szandi*, 2017, aug 19

Mostanában a kedvencünk elkezdte jobban promózni a legújabb kislemezét, a Fetish-t, így a rádióknak is szívesen adott interjúkat az elmúlt napokban. A tegnap este kettő is megjelent, az egyik 3, a másik pedig 9 perces, és Selena nagyon sok érdekességet elárul, hiszen beszél az új albumáról, a filmekről, és a közreműködéseiről is. Az interjúkat lentebb meghallgatjátok, azonban azok mellé még leírtam részletesen is, hogy miről volt szó!

Az első interjú az Energy 103.7 rádió számára készült. Miután üdvözölték egymást, az első téma Gucci Mane volt, kedvencünk elmondta, hogy nagyon szereti őt, és előzőleg már dolgoztak együtt egy filmen (Spring Breakers). A Fetish videoklipjét nagyon szórakoztató volt összehozni, egyben lett szexi és ijesztő, és pont ez volt maga az ötlet is, hiszen ilyen a stílusa Petra Collins-nak, aki rendezte a klipet. Ezután szóba került az új album is, Selena elmondta, hogy mindenképp érkezik majd, és valamilyen szinten már készen is van, csak közben próbálta lazán venni a dolgokat, és továbbra is az egészségére fókuszálni elsőként, de biztosított minket arról, hogy rengeteg zene fog érkezni. Az énekesnő nevetve mondta el, hogy nagyon boldog, hogy Marshmello számolt be először a közös dalukról, hiszen így nem kerül bajba, hogy beszél róla. A dalban főként Marshmello stílusa dominál, Selena meg úgymond belépett az ő világába, és bevitte a saját stílusát is, és ez az egyik kedvenc dala. Sajnos arról nem beszélhetett, hogy nagyjából mikor jelenik meg, de nagyon izgatottan várja, hogy hallják mások is. A továbbiakban pedig már csak a San Diegoban lévő tacoról volt szó.


A következő interjúr a 92 Pro FM rádiónak adta, és a beszélgetésük elején egy kicsit a laza nyaráról volt szó. Ezt követően rátértek a Fetish videoklipjére, elmondása szerint pedig nagyon felszabadító volt azt leforgatni, mivel Petra Collins nagyon jól megértette, hogy miről is szól a dal, és sajnos nagyon nehéz olyan embereket találni, akik ilyen szenvedélyesen végeznék a munkájukat, mint Petra. A dalban teljesen önmagát tudta adni, és sokáig gondolkodott azon, hogy a Fetish, vagy a Bad Liar legyen-e az első kislemez. Az új album megjelenésének kapcsán elmondta, hogy jelenleg próbálja megtalálni az egyensúlyt az egészsége és a munka között, tehát továbbra is fókuszál arra, hogy minden rendben legyen vele, de közben foglalkozik már filmezéssel, és még sok más dologgal is, de úgy gondolja, hogy már megvan az album, amire igazán büszke, de még mindig sok a változás, és mikor úgy érzi, hogy ez a megfelelő idő, akkor fogja kiadni. Tehát az album nagyjából készen van, de nem tudja, hogy mikor fog teljesen összeállni az egész. Azt még hozzátette, hogy az albumon lesznek közös dalok más előadókkal is, mert nagyon szeret együttműködni, Kygoval és Zeddel is nagyon jó volt együtt dolgozni, illetve Gucci is egy teljesen más hangzást vitt bele a Fetish-be, és már nem is tudja nélküle elképzelni, így mindenképp lesz még néhány meglepetése a számunkra.
A következő kérdése az volt a műsorvezetőnek, hogy idén megy-e Selena az MTV Video Music Awards-ra, mire ő azt felelte, hogy nem tudja biztosra, mert lehetséges, hogy pont akkor forgatni fog, de nagyon örül, hogy jelölték, és nagyon szomorú, hogy valószínűleg nem lehet ott.
Kedvencünknek van már néhány spanyol dala, épp ezért tették fel azt a kérdést, hogy gondolkodik-e azon, hogy a jövőben egy teljes albumot kiadjon ezen a nyelven, az énekesnő pedig rá is vágta, hogy igen. Úgy érzi, hogy ez az életének egy része, és a szüleivel is sokat beszélt erről a témáról, csak az egy kicsit kínos a számára, hogy jobban érti a spanyolt, mint amennyire beszélni tud, és az éneklés is jobban megy neki azon a nyelven, mint a beszéd. De azt mondta, hogy valahogy beleviszi az új albumába is a személyiségének ezen részét, hiszen nagyon büszke rá.
Ezután szóba került a turné is, melyről Selena elmondta, hogy ezúttal Dél-Amerikában szeretné kezdeni. Emellett vannak olyan helyek, ahol már járt turné során, de soha nem volt lehetősége magát a várost megnézni, így azokra a helyekre is szívesen elmenne ismét. Európában is kevés időt töltött, azon is szeretne változtatni, ezzel pedig mosolyt csalni az emberek arcára, de erről inkább jövő évben szeretne bővebben beszélni.
Kicsit elvonatkoztatva a zenétől, szóba került a Napfogyatkozás, ami hétfőn lesz, Selenának nincs erre a “különleges” napra semmi terve, de most már gondolkodni fog rajta, hogy mit csináljon.
Ezután beszéltek kicsit az InStyle magazin fotózásról, elmondta, hogy nagyon királyak a Coach táskák, és, hogy hideg volt a víz a medencében, így attól tartott, hogy úgy fog kinézni a képeken, mint aki mindjárt megfagy.
Az utolsó téma pedig a Thomas Rhett-el való közös dala volt. Az énekesnő megerősítette, hogy valóban létezik az a dal, de nem tudja, hogy az énekes albumán helyet fog-e kapni, hiszen nem mondhatja meg neki, hogy mit csináljon, de hozzátette, hogy Thomas nagyon tehetséges, kedves, és eszméletlenek az új dalai.