Hírek a Good Time film vetítéséről, Disneylandben Abellel & egyebek
Szandi*, 2017, aug 22

Sziasztok! Mára ismét összegyűlt néhány apróság a kedvencünkről, itt főleg képekről van szó, melyek 19-én, illetve 20-án készültek. Selena 19-én az ArcLight moziba látogatott el, ugyanis ott vetítették a Good Time című filmet, és azt nézte meg az egyik barátnőjével, Raquelle Stevensszel. Ezzel nem ért véget az estéje, ugyanis a vetítést követően megrendezésre került egy kérdezz-felelek is, melyet ő vezetett. Miután vége lett, az este további részét a párjával, Abellel, és még néhány barátjával, többek közt Nike Boi-al töltötte. Ezekkel kapcsolatosan feltöltöttem néhány friss képet a galériánkba: két fotót, amely a színpadon készült, kettőt, amelyet a színfalak mögött lőttek, egy rajongói fotót, melyet az esemény után készítettek, végül pedig Nike is posztolt egy közös képet. A DailyMail oldalára egy rövid cikket publikáltak, az énekesnő a kérdezz-felelek alatt beszélt egy kicsit a mentális betegségről is, ezt pedig le is fordítottam nektek.

   

Nemrégiben egy kis pihenőn voltam, és valószínűleg az a legrosszabb alkalom arra, hogy Heaven Knows What-ot nézz, vagy épp a legjobb, attól függ, hogy milyen állapotban vagy mentálisan. Végül nagyon elkápráztattak a fiúk (a rendező, Josh Safdie és a producer, Sebastian Bear Mc-Clard), és nagyjából kényszerítettem őket arra, hogy a barátaim legyenek. Személy szerint nagyon tetszett nekem a mentális oldala, mert nagyon sok olyan gyakorlatot csináltam, ami ehhez kapcsolódik. Szóval a film már az elejétől kezdve magával ragadott… ez nem igazán titok, de bizonyára beszéltem róla, és nagyon sok olyan gyakorlatot csináltam.

A vetítést követően, másnap kedvencünk ismét Abellel és a barátnőivel volt, közösen pedig ellátogattak az Anaheim városában található Disneylandbe. Először a rajongóktól tudhattuk meg, hogy ott vannak, hiszen többen is elcsípték őket messziről, de egyikük sem mert odamenni a pároshoz, hogy ne zavarják őket. Ettől függetlenül távolról készítettek róluk fotókat és videókat is. A paparazzikat már nem igazán érdekelte ez a dolog, ők bátran mentek közelebb is, és nagyon sok képet készítettek, idáig összesen 66 jelent meg, ezeket pedig fel is töltöttem a galériánkba. Végül pedig Raquelle posztolt egy közös képet Selenával Instagramra, amelyen meg Courtney Barry is feltűnik.

   DHyHFNSVwAAd1_R.jpg

134

A bejegyzést még két rövid infóval zárnám. Először is, az oldalon már többször olvashattátok, hogy Selena készített egy közös dalt Thomas Rhett-el, az énekes legújabb albumára. Sajnos a kedvencünk nem tudta, hogy a dal rajta lesz-e az albumon, azonban tegnap megjelent a hivatalos dallista, viszont a dal nem kapott helyet a hamarosan megjelenő lemezen. Másodszor pedig tegnap újabb fellépőket jelentettek be a hétfő hajnalban megrendezésre kerülő MTV Video Music Awards-ra, köztük az egyik pedig Gucci Mane. Ugyan a kedvencünk azt nyilatkozta, hogy ő majd az esetleges forgatások miatt nem biztos, hogy el tud menni a díjátadóra, de bízzunk benne, hogy valamilyen formában felcsendül majd a Fetish is, ha már Gucci fellép!