Interjú a Kiss 98.5 rádiónak
Szandi*, 2017, aug 22

Sziasztok! Néhány napja írtam egy bejegyzésemben, hogy 21-én Selena interjút fog adni a Kiss 98.5 rádiónak, ez pedig így is történt. A negyed órás interjúban a kedvencünk nagyon sok dologról nyilatkozott. Ahogy azt már megszokhattátok, most is összeírtam a fontosabb információkat!

Már rögtön az elején, az egyik műsorvezető arra kérdezett rá, hogy milyen volt Selenának beleharapni a rúzsba a Fetish klip miatt, mennyiszer kellett az a jelenetet leforgatnia, és hogyan tudta eltüntetni utána a rúzst a fogáról. Az énekesnő elárulta, hogy az volt az egyik legfurcsább dolog, amit életében csinált idáig, de nagyon szórakoztató volt, és imád Petra Collinsszal együtt dolgozni, mert nagyon tehetséges, és azt is hozzátette, hogy az album vizuális anyagain most végig vele fog dolgozni. Selenának szüksége volt néhány napra, amíg ezt az egészet sikerült összehozni, de számára nagy felüdülés volt egy olyan emberrel dolgozni, akinek igazából nincs sok köze a zenéhez, hiszen Petra csak egy torontói fotós, aki még sok más téren is tevékenykedik. A forgatások alatt végig úgy érezte, hogy egy teljesen másik bolygón van, mert megtehette ezeket a fura dolgokat, anélkül, hogy utána bármilyen bajba került volna, és ez jó érzés volt a számára. Petrát Instagramon ismerte meg, most pedig már nagyon jó barátjának tartja, ha dolgozik valamin, mindig kikéri a véleményét, és könnyen meg tud vele beszélni bármit.
A következő dolog, ami szóba került, az a Coach számára tervezett Selena Grace táska. Selena elmondta, hogy ezelőtt nem igazán tervezett kiegészítőket, és néhány dolgot nehezen tudott elmagyarázni emiatt úgy, hogy a többiek is megértsék körülötte, de ez mindenképp egy tanulságos élmény volt a számára. Emellett még nagyon sok dolog lesz, ami hamarosan megjelenik, a kiegészítők mellett, de erről még nem nyilatkozhat.
A műsorvezető feltette neki azt a kérdést, hogy mi az a dolog, ami nagyon jellemző a texasiakra, és rá is, ő pedig a következőket mondta: gyakran használja azt, hogy y’all (you all = ti mindannyian), ölelgeti az embereket, szereti a sült dolgokat, és focizik otthon.
A továbbiakban említésre került az is, hogy aki ebben az iparban van, mint Selena, általában például beáll a bicikli elé, hogy képet készítsen, majd feltölti valamelyik közösségi oldalra, mert királyul néz ki, de valójában soha nem bicikliznek, épp ezért volt számára fura a Bad Liar klip forgatása is, mert kérdezgették tőle, hogy tényleg tud-e biciklizni, vagy a rádiós megkérdezte, hogy egyedül szokott-e tankolni, meg hasonlók.
A 13 Reasons Why második évadáról a kedvencünk elárulta, hogy nemrég nézte meg az új évad első részét, és nagyon szép lett, láthatjuk, hogy a karakterek min mennek keresztül, a színészek még jobbak, mint ezelőtt, a zene és szuper, és az üzenete is nagyon fontos. Reménykedik benne, hogy ez még jobb lesz, mint az első évad.
A munkával kapcsolatos dolgok után kicsit beszéltek róla is, Selena azt mondta, hogy nagyon jól van, boldog, az egészsége szerepel számára az első helyen, hiányzik neki Texas és épp kávét iszogat a kanapéján. Nagyon inspiráltan tért vissza, ezért is dolgozik annyi mindenen, de úgy gondolja, hogy még mindig szüneten van, hiszen a dalok, amik mostanában megjelentek, azokat is már közel egy éve vette fel, fellépése pedig utoljára a turnén volt, szóval nem igazán volt odakint mostanában.
Az interjú pedig néhány tanáccsal záródott, Selena főként azokhoz szólt, akiknek hamarosan véget ér a nyári szünet, és ismét iskolába kell menniük. Ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy azok az emberek, akik másokat bántanak és ilyesmi, azok bizonyára keresztülmennek valamin, amiről nem beszélnek, és ezzel érik el, hogy egy kicsit jobban érezzék magukat, és a nap végén kicsit sajnálja is őket. Selena azt javasolja, hogy próbáljuk valahogy hátrahagyni az iskolás dolgokat, mikor hazamegyünk, akkor is ha látjuk közösségi oldalakon, meg mindenhol máshol az ahhoz kapcsolódó dolgokat, néha ő is szünetet szokott tartani, mert ez nagyon fontos, és tudja, hogy nagyon nehéz, de neki sokat segítenek a legjobb barátnői, és az anyukája is sok mindent tanított neki az ilyesmiről.