Rengeteg új fotó és egyéb hírek
Szandi*, 2017, aug 24

Sziasztok! Legnagyobb örömünkre Selena egyre többet van a nyilvánosság előtt, ami azt jelenti, hogy ma is nagyon sok újdonsággal tudok nektek szolgálni. A hírek sorát néhány paparazzi fotóval kezdeném, ugyanis az énekesnő 21-én és 22-én is kimozdult, a fotósok pedig azonnal lencsevégre is kapták őt. Először is Abellel lehetett látni az utcán, amint elhagytak közösen egy élelmiszerboltot. Másnap már Theresával együtt csípték el őt. Azt már többször is mondta kedvencünk, hogy annak ellenére is, hogy kijött már a kórházból, rendszeresen jár terapeutához, most pont a rendelő elhagyása közben fotózták le őket. A képek már el is érhetők az oldal galériájában!

   

Továbbá megosztanék még négy képet, ezek mind-mind más kategóriába tartoznak. Először is Abel posztolt az Instagram sztorijába egy fotót, amin ugyan konkrétan az arcuk nem látszik, de feltételezhető, hogy Selena van rajta. Emellett még megjelent egy kép augusztus 19-éről, mikor Selena vezette a Good Time film kérdezz-felelek-ét, sőt még 15-éről is van egy rajongói fotó, mikor az Amazon Studios-nál járt az új filmje miatt, végül pedig az Instyle US fotózás színfalai mögül is napvilágot látott egy kép, melyen láthatjuk, ahogy épp selfie-t készítenek Laura Brownnal.

   

Tegnap Selena meglepte a rajongóit, ugyanis a Fetish című legutóbbi kislemezéhez egy remix verziót jelentetett meg, mely Galantis svéd duónak köszönhető. A zenei társulat védjegyévé váltak a különböző állatok, ez pedig a borítón is felfedezhető, de valahogy próbálták Selenát is belecsempészni, és a végeredményhez igazából a rajongók adták az ötletet, ugyanis mikor debütált a kislemez borítója, különböző képekre szerkesztették rá, mintha ott lett volna a Holdon, vagy épp egy boltban, és hasonlók, erre pedig felfigyelt kedvencünk csapata is. Az említett borítót megnézhetitek a galériánkban, a remixet pedig lentebb meg is hallgathatjátok.

   


Végül, de nem utolsó sorban pedig tegnap Selena is használatba vette az Instagram sztoriját, összesen három videót töltött fel. Az elsőben azt láthatjuk, hogy Abel kedvencünk két barátnőjét tanítja xboxozni, a másik kettőben pedig épp sminkelték őt, ugyanis készült valahová. (123) Nem sokkal később az asszisztense, Theresa Marie töltött fel egy videót, melyben őket nem láthattuk, azonban az asztalon lévő papírok alapján megtudhattuk, hogy a Grammy kapcsán voltak egy megbeszélésen, az említett papíron pedig az állt a cím helyén, hogy Good For You by Selena Gomez. (videó)

Érdekességként osztanám meg azt, hogy egy rajongói oldalra került ki az a hír, miszerint Selena következő kislemezének címe Blood Burning, és szeptember végén jelenik meg. A megosztás után néhány perccel ezt be is kedvelte a kedvencünk menedzsere, Aleen Keshishian, persze ez még nem jelenti azt, hogy a hír valóban igaz. Emellett még tegnap Selena egyik legjobb barátnője, Taylor Swift bejelentette, hogy november 10-én megjelenik a Reputation című legújabb albuma, és az a hír járja, hogy található rajta egy közös dal a kedvencünkkel is, persze ez szintén csak egy pletyka, de hamarosan úgyis kiderül, hogy van-e valóságalapja.