Új paparazzi képek és videoklip forgatás
Szandi*, 2017, aug 26

Sziasztok! A mai napon ismét csodálatos képekkel érkeztem a számotokra, és nem is húzom tovább a szót, hanem beszámolok róluk. Először is három paparazzi fotóval indítanék, ezek még 23-án készültek. Az előző bejegyzésemben említettem, hogy Selena egy Grammy-vel kapcsolatos megbeszélésen volt, lehetséges, hogy épp onnan távozott, mikor lencsevégre kapták őt. Minden esetre az énekesnő nagyon stílusos volt, és egyszerűen ragyogott Los Angeles utcáin, ritkán látni őt ennyire vidáman a lesifotókon. A kedvencünk egy Coach pulcsit viselt, The Row nadrágot, ehhez pedig egy Christian Louboutin magassarkút párosított. A szettet egy kifejezetten számára tervezett Oliver Peoples napszemüveggel, és az általa tervezett Selena Grace táskával egészítette ki. Az említett képeket érdemes megtekinteni a galériánkban!

   

A tegnap ismét eseménydús napja volt a kedvencünknek, hiszen forgatáson vett részt. Az elején még nem lehetett tudni pontosan, hogy mit is forgatott, vagy épp egy fotózás volt-e, de egy kis idő elteltével minden kiderült. Az énekesnő folyamatosan használt az Instagramját, a sztorijába pedig számos videót posztolt, ahogy a csapatának a többi tagja is. Egy Santa Monicában található iskolában zajlottak a felvételek, néhány szerencsés rajongó pedig tudomást is szerzett arról, hogy Selena ott van, és oda is mentek hozzá, kedvencünk pedig szokás szerint nagy örömmel fogadta őket, kiment hozzájuk beszélgetni, és képeket készíteni. A találkozás után az egyik lány írt egy üzenetet az egyik Twitteres rajongói oldalnak, közölte, hogy az énekesnő videoklipet forgatott az új dalához, és hallottak is belőle egy rövid részletet, amíg a közelben tartózkodtak. Sel egy nagy csomag mályvacukrot is lefotózott, ez pedig angolul marshmallow, ez valószínűleg egy jelzés lehetett, hogy a Marshmelloval való közös dalához készült a klip, így valószínűleg már nem kell sokat várni rá, maga a DJ is posztolta nem sokkal később ezt a képet Twitterre. A forgatásokat egyébként már be is fejezték tegnap, a klip rendezője pedig a Grammy díjas Colin Tilley. A forgatáson készült képek elérhetők a galériánkban, a videókat pedig megnézhetitek a számokra kattintva!

   

1234567891011121314

Ha már a zenénél tartunk, így végezetül megemlítenék még valamit. A múltkor írtam, hogy egy rajongó posztolt Instagramra, alá pedig azt írta, hogy Selena következő kislemezének a címe Blood Burning, és szeptemberben fog megjelenni. Mivel a menedzsere bekedvelte, arra engedett következtetni, hogy a hír igaz, azonban a minap Aleen egy másik rajongóval közölte, hogy ez hamis, illetve azt is elmondta, hogy a kedvencünk új albuma nem novemberben fog megjelenni.