Elkezdődtek az új film forgatásai & egyéb hírek
Szandi*, 2017, aug 28

Sziasztok! A bejegyzést egy fontos hírrel kezdeném, ugyanis kiderült, hogy elkezdődtek Selena legújabb filmjének a forgatásai. Nemrég számoltam be nektek arról, hogy Woody Allen rendező új projektjében a kedvencünk kapott főszerepet Elle Fanning és Timothée Chalamet oldalát. Az énekesnő Instagram sztorijából tudhattuk meg, hogy New York városába utazott a forgatások miatt. Vele tartott az asszisztense, Theresa Marie is, aki hozzátette, hogy két hónapig fognak ott tartózkodni a 2018-ra várható film miatt. Velük tartott kedvencünk párja, Abel is. A kis csapat magánrepülőn utazott a városba augusztus 25-én, így a lesifotósok nem is csípték el őket az érkezésük során, azonban ők frissítették a közösségi oldalaikat, így kaptunk is két képet. Az egyiken az énekesnő Theresával látható, a másikon pedig Abellel, bár itt mindössze csak a lábaik látszanak. Selena nagyon stílusos volt, egy Cotton Citizen szettet viselt, amelyhez egy Puma XO cipőt viselt (The Weeknd közreműködése a márkával), az egészet pedig még feldobta egy Roberi and Fraud napszemüveggel. Theresa egyébként ugyanezt a szettet vette fel, mindössze a színe volt más. A képek mellé még néhány videót is posztoltak, amelyeket a számokra kattintva érhettek el. Selena egyébként a profiljára még két másik képet is feltöltött a bejegyzés elején említett színésztársairól.

   

12

A forgatások miatt egyébként Selenának ki kellett hagynia a ma hajnalban megrendezett MTV Video Music Awards-ot is, ahol kétszer is jelölték. Először a Legjobb elektronikus dance videó kategóriában az It Ain’t Me-t, illetve a Legjobb közreműködés kategóriában a We Don’t Talk Anymore-t. Sajnos egyik jelölést sem sikerült díjra váltani. Továbbra is ennél a díjátadónál maradva, itt debütál kedvencünk egyik legjobb barátnőjének, Taylor Swift-nek a visszatérő dalához készült klip. A dal a Look What You Made Me Do címet kapta, és a klip végén feltűnik Taylor egyik “régi énje” is, a pólóján pedig Selena neve is szerepel. A klipet ide kattintva tudjátok elérni, figyeljétek meg a végén a pólót.

Ha már filmeknél és klipeknél tartottunk, akkor még megosztanék néhány képet, ami szintén ebbe a kategóriába tartozik. Kezdve a filmekkel, kedvencünk augusztus 19-én egy kérdezz-felelek műsorvezetője volt, az ArcLight moziban, ahol a Good Time film készítőjével beszélgetett. A színpadról három új fotó került elő, illetve az esemény után találkozott a rajongóival is, és ismét napvilágot látott egy közös kép egy szerencsés lánnyal, ez pedig el is érhető a galériánkban!

   

Mielőtt Sel elutazott volna, leforgatott egy videoklipet a Marshmelloval készült közös dalához. Egyelőre csak annyit lehet tudni az egészről, hogy egy Santa Monicában található iskolában forgattak, és lesznek benne medencés jelenetek, melyeket képek is bizonyítanak. A forgatás ideje alatt is kiment a rajongóihoz, most pedig fel is kerültek az internetre új képek, melyek ekkor készültek, illetve még az énekesnő csapatának tagjai is posztoltak kulisszafotókat, melyeket már el is érhettek nálunk.

   

Így a végén még hozzátenném, hogy amint azt említettem, Selena két hónapig forgatni fog, így lehetséges, hogy jóval kevesebb hír lesz róla, mint eddig, persze ha nem jelennek meg majd forgatási képek, meg hasonlók, de ettől függetlenül szeptember elején lesz egy Coach-al kapcsolatos megjelenése, de a fontos dátumokat nyomon követhetitek az oldalsávban. A 13 Reasons Why új évadáról azonban jelent meg néhány érdekesség, ezeket a napokban mindenképp összegyűjtöm egy bejegyzésbe, mert biztos vagyok benne, hogy sokatokat érdekel a sorozat.